65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

I hjertet af den UNESCO-beskyttede Daintree regnskov ligger dette unikke boutique hotel, som tilbyder 15 økovenlige bayans (træhuse) indhyldet i de frodige, grønne omgivelser. Her findes de smukkeste Bull Kauri træer, private vandfald og hyggelige vandrestier. Med andre ord: Det perfekte sted at være i ét med naturen.

Selve regnskoven siges at være over 135 millioner år gammel - dermed den ældste af sin slags i verden. Det er virkelig et utroligt område hvor frodig, tropisk skov møder hvide sandstrande og Australiens berømte koralrev; Great Barrier Reef. Denne unikke placering udgør det eneste sted i verden, hvor to UNESCO-beskyttede områder mødes.

Daintree Ecolodge tilbyder en hovedbygning med bar og restaurant der byder på en fortryllende udsigt til lodgens lagune, spa, pool og vandfald - meget bedre bliver det vist ikke. De fantastiske tropiske omgivelser indbyder til et afslappende ophold med god samvittighed; her serveres nemlig også økologisk, sund mad og det reneste drikkevand.

Værelser

Lodgen tilbyder tre slags banyans (træhytter) alle placeret midt i den frodige regnskov. uanset hvilken du vælger, er du sikret en helt fantastisk naturoplevelse.

Lagoon Banyan

Denne træhytte er placeret på pæle, højt oppe i træerne, med udsigt til lodgens pool og restaurant. 

Canopy Banyan

Den træhytte giver en uspoleret udsigt til den fantastiske regnskov, og er nyrenoveret med et rummeligt soveværelse og en balkon. Adgangen til træhytten er via trapper. 

Rainforest Banyan

Denne træhytte er ikke hævet og giver den ultimative regnskovsoplevelse. Hytten er privat placeret og udstyret med en lukket balkon med badekar og rummelige værelser.

Restaurant

Julaymba Restaurant tilbyder friske, lokale og bæredygtige råvarer; grøntsagerne er endda fra hotellets eget bed. Madoplevelsen her afspejler de naturlige og økologiske omgivelser med et strejf af luksus. Alt dette kan du nyde på restaurantens smukke placering midt i regnskoven med udsigt over lagunen - ganske enkelt enestående.

Andre faciliteter

  • Rainforest Welness Spa
  • Mini Bar Hampers
  • Vandfald og Pool
Få din rejse til Australien skræddersyet af en rejseekspert

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: