65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

Set udefra ligner Spicers Balfour Hotel mange af de smukke, klassiske 'Queenslander' villaer, der kan ses overalt i hotellets nabolag, som er det fashionable New Farm område. Men indvendig gemmer hotellet på en hemmelighed, der adskiller den fra andre luksushoteller i Brisbane og som gør hotellet et helt ideelt refugium for par, små grupper og forretningsfolk.

Spicers Balfour Hotel ligger blot 13 km. fra Brisbane lufthavn og 3 km. fra Brisbanes centrale forretningsområde. Spicers Balfour Hotel er et centralt beliggende, chic, urbant refugium med bl.a. butler service, roof top bar med fabelagtigt udsigt til Brisbanes skyline og Story Bridge og lækker spiserestaurant. Hotellet er et sandt luksushotel med intim, moderne og funktionel atmosfære. 

The Balfour Kitchen er åbent morgen, middag og aften næsten alle dage. Søndag er der lukket for frokost og middag. Der serveres også High Tea på hotellet.

Af andre faciliteter kan nævnes:

  • Gratis Wifi
  • Parkeringsmulighed
  • Business center

New Farm området kan tilbyde de bedste restauranter, barer, caféer, Spas og designerbutikker i Brisbane. Det hele blot 5 min. gang fra hotellet.

Læs mere om vores rejser til Australien
Læs mere om Brisbane
Læs mere om Queensland

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: