65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Adelaide

Rejs til Adelaide som er Australiens fjerdestørste by med godt 1,2 millioner indbyggere. Adelaide er mest kendt for de mange festivaler, men det er også her, man for alvor møder de indfødte aboriginere, når man kommer sydøst fra og er på vej mod Outbacken eller Western Australia.

På den store King Willams Road befinder det store Adelaide Festival Centre sig med store inden- og udendørs arealer til festivaler i alverdens afstøbninger. Ønsker I at lære mere om aboriginernes kultur, er det værd at besøge Tandanya, der er et center for aboriginer kunst, håndværk, teater, musik og dans.

 

Storby med sin helt egen charme

Adelaide er ikke en storby ligesom Sydney og Melbourne, men den har sin helt egen hyggelige charme med mange idylliske parker og brede cykelstier. Desuden ligger den smukt omgivet af bjerge mod øst og dejlige strande mod vest. Byen er også kendt for at huse mange flotte regeringsbygninger og for at være et af landets finansielle knudepunkter. Alt sammen placeret i byens city center.

 

Ved vandet

Ved vandet ligger den hyggelige forstad Glenelg, hvortil I kan tage en gammel sporvogn fra Victoria Square i centrum af Adelaide. Det er et meget populært sted at bo, hvor der findes en dejlig strand, og kun er en kort tur med sporvogn fra centrum. Adelaide er en hyggelig og rolig by, hvilket også viser sig ved, at byen har den ældste befolkningssammensætning i Australien, hvor 27 procent af indbyggerne er over 55 år gamle. Byen har også en stor kultur og tradition for dejlig mad og australsk vin.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Australien. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Australien her. 

St. Peter's Cathedral, Adelaide
St. Peter's Cathedral, Adelaide
Adelaide
Adelaide
Adelaide
Adelaide
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: