Få en praktisk ferie med et krydstogt

Når hele familien skal rejse sammen, kan der ofte forekomme praktiske problemer. Hvis ønsket er at opleve flere forskellige destinationer, er et krydstogt perfekt. I får nemlig muligheden for at rejse fra den ene utrolige destination til den anden uden at skulle bøvle med check-in og check-out fra forskellige hoteller. Derved skal I kun pakke ud en enkelt gang, hvilket gør at bleer, legetøj og elektronik bliver på ét sted under hele ferien.

En krydstogtrejse er en super tryg måde at rejse på. Større børn kan frit udforske alle skibets afkroge uden problemer, da skibets mange ansatte altid er klar til at hjælpe og befinder sig overalt ombord.

Planlægning fra dag til dag kan af og til være en udfordring, når en hel familie med forskellige ønsker og behov skal tilgodeses. Derfor er en krydstogtrejse ideel, og man kan altid vælge, hvad dagen skal bruges til om morgenen. Vil I af skibet og udforske destinationen? Eller måske blive på skibet og nyde faciliteterne?

Husk også, at skibet er spækket med restauranter, hvor man selv kan forsyne sig i buffeten, selv hvis sulten melder sig på et skævt tidspunkt. Derudover er det også værd at nævne, at man kan vælge mellem flere spisetider om aftenen, så man ikke skal spise for sent ift. sengetider. Dette kan være en udfordring på andre rejser sydpå, da aftensmaden ofte nydes senere her sammenlignet med i Danmark.

Vi udbyder flere ture, som foregår i skolernes ferier, så I ikke skal bekymre jer om fravær fra skolen mens I er på krydstogt. Det er en super god måde at sikre, at efterårsferien ikke bliver kedelig og grå!

Der findes masser af mulighed for forskellige aktiviteter for børn og unge ombord | Celebrity Cruises
Der findes masser af mulighed for forskellige aktiviteter for børn og unge ombord | Celebrity Cruises

Aldrig mere kedelig ferie når I tager børnene med på krydstogt

I slipper for det klassiske ”Er vi der snart?” fra bagsædet, for vi tør godt garantere, at ingen i familien – uanset alder – kommer til at kede sig når familien er på krydstogt sammen. Man bemærker nemlig ikke, at man hver nat transporteres fra sted til sted, mens man sover i sin skønne kahyt med plads til alle.

Med adskillige pools og vandrustjebaner for små og store vandhunde er I sikret timevis af sjov for alle generationer. Alt efter rederi kan antallet af pools og vandrutsjebaner variere, men vi lover, at I får rig mulighed for at plaske og lege, uanset hvilket skib I rejser med.

Udover pools og vandleg findes der også masser af anden underholdning ombord, som børnene uden tvivl vil sætte pris på. Skibene har bl.a. scener, hvor der hver aften er shows med dans, sang og sjov for alle aldre. Det handler bare om at tjekke programmet for dagen og vælge det, som I synes lyder bedst.

Flere af rederierne har også taget skridtet videre og tilbyder vilde oplevelser, som de større børn vil sætte stor pris på. Vi kan f.eks. nævne en gokartbane på taget, klatrevægge, boldbaner, VR-spil, lasergame og silent disco.

Der er garanteret timevis af sjov for hele familien | NCL
Der er garanteret timevis af sjov for hele familien | NCL

Krydstogter med børn = kvalitetstid

I hverdagen kan det være svært at finde tid, hvor man kan være sammen som familie helt uden forstyrrelser. På et krydstogt kan flere generationer få den bedste kvalitetstid med hinanden uden dagligdagens stress.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at destinationerne og udflugterne, som tilbydes af rederiet, udgør en stor del af oplevelsen. Flere rederier har dagudflugter, som er særligt ideelle for børn og deres familier, så det handler bare om at tjekke programmet for dagen på den givne destination. Turene kan skabe uforglemmelige minder, som hele familien kan samles om i årevis.

Efter en dag fyldt med oplevelser er det også en kæmpe fordel, at I på krydstogt kan samles i de flotte restauranter ombord. Her har I mulighed for at vende dagens oplevelser sammen, og rederierne tilbyder selvfølgelig også en række børnevenlige restauranter samt spisetidspunkter.

Timevis af sjov i de vilde vandland på skibene | Royal Caribbean
Timevis af sjov i de vilde vandland på skibene | Royal Caribbean

Vores partnere - og hvorfor de udbyder de bedste krydstogter for familier med børn

Hos BENNS har vi stærke partnerskaber med en række fantastiske krydstogtrederier:

Royal Caribbean arbejder konstant på at udfordre, hvad der kan lade sig gøre ombord på et krydstogtskib. Derfor er rederiet særligt fantastisk for børnfamilier og familier i flere generationer, der rejser sammen. De har de største pools til søs, de vildeste vandrutsjebaner, klatrevægge, lasergame, skøjtebaner, surfsimulatorer og meget, meget mere. 

Costa Cruises tilbyder rejser, som ofte er til en utroligt fordelagtig pris. Derfor tilvælger mange børnefamilier og personer på udkig efter en rejse med flere generationer dette rederi. I kan også se shows og besøge nogle af de forskellige restauranter, f.eks. nutella-baren, som børnene vil elske.

MSC Cruises er populært blandt børnefamilier, da de har et stærkt partnerskab med LEGO, hvilket betyder, at de tilbyder LEGO-relaterede oplevelser ombord for hele familien. I kan f.eks. prøve LEGO-experience On Board, hvor hele familien tager på en hel dags skattejagt med sjove udfordringer ombord. MSC har også særlige Family Fun-udflugter, hvor de mindste også får masser af gode oplevelser på destinationen.

Norwegian Cruise Line giver familier, der rejser med børn den ultimative frihed til selv at skabe en god oplevelse på krydstogt. Med deres unikke koncept ”Freestyle Dining” kan familien selv vælge hvornår på aftenen, middagen skal nydes. Dette kan være fordelagtigt når man rejser med børn, der gerne vil bruge hele dagen i klubben eller poolen og har svært ved at løsrive sig på et bestemt tidpunkt. NCL’s skibe har desuden en masse forskellige muligheder for sjov med alt fra vilde vandrutsjebaner til gokartbaner på taget.

Celebrity Cruises udmærker sig ved sine børnevenlige udflugter og super gode børneklubber for alle aldersgrupper. De afholder dagligt pyjamas parties, hvor ungerne bliver underholdt hele aftenen med deres nye venner. Med det unikke lejrskole-koncept kan børnene hygge sig med at lave ”bål”, bo i telt og synge sange sammen. Glæd jer også til en svingom på skibets særlige silent disco for børn og teenagere.

Få store oplevelser på destinationerne sammen | MSC Cruises
Få store oplevelser på destinationerne sammen | MSC Cruises

Hvilken type krydstogtrejse foretrækker I?

Uanset hvilken del af verden jeres familie drømmer om at udforske sammen, har vi et krydstogt, der uden tvivl vil danne de bedste rammer om jeres tur. Mange familier vælger en krydstogtrejse til Middelhavet, fordi temperaturene er lune, priserne er fordelagtige, maden er skøn og så er det ikke langt væk fra Danmark. Vil I som familie have oplevelser ud over det sædvanlige og lidt længere væk, kan vi anbefale at tjekke vores krydstogter til Caribien. De hvide sandstrande med farvestrålende fisk inviterer jer til store oplevelser og sjov, som I sent vil glemme.

Længden på krydstogtet kan variere, og vi kan hjælpe jer med at finde det krydstogt, der passer jer. For at tilgodese skoleferier og evt. fravær vælger mange familier at tage på krydstogt i en uges tid. 

Vi udbyder både krydstogtrejser, som har en fast pris og fast afrejsedato samt ture, hvor vi skræddersyer rejsen helt efter jeres ønsker. Hvad enten den ene eller anden form taler til jer, står vi altid til klar med rådgivning og inspiration til jeres ferie. Fordelen ved at vælge et krydstogt med fast pris, fast afrejse er, at selve bookingen er meget let og hurtig, så I i stedet kan fokusere på at glæde jer til jeres ferie.

Kontakt os i dag og få et tilbud!