65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Krydstogt med Norwegian Pride of America

Norwegian Pride of America blev søsat i 2005, og skibet fra Norwegian Cruise Line er efterfølgende blevet renoveret i 2013 og 2021. Nu er Pride of America klar til mange flere år på havet med glade krydstogtsgæster. 

Aloha! Kom ombord på Pride of America, Norwegian Cruise Lines eneste krydstogtskib, der sejler ud fra Honolulu året rundt, således at I kan holde ferie ved Hawaii på lige netop det tidspunkt, der passer jer. Når I rejser fra en eksotisk ø i Hawaii-gruppen til den næste, så kan I undervejs lære om kulturen fra lokale ambassadører ombord på Norwegian Pride of America skibet.  

I kan ombord på Pride of America tage krydstogtet ”Island Hop Hawaii”, og bo i rummelige kahytter med balkoner, hvorfra I kan holde udkig efter hvaler, være vidne til Kilauea vulkanen eller nyde den dramatiske udsigt over Näpali kysten. 

Norwegian Pride of America er et skib, der har noget for enhver smag. Skibet tilbyder mange herlige spisemuligheder, et utal af barer og lounger, et spa-område samt kahytter af forskellige størrelser. Norwegian Cruise Lines koncept med Freestyle Cruising gør rejsen ombord på Norwegian Spirit meget fleksibel, uden tidsplan og spisetider. Det er jeres egne planer og tider, der gælder.  

Højdepunkter ombord på Norwegian Pride of America er: 12 spisesteder, 9 barer og lounges, spa og fitnesscenter, sportsbaner, joggingbane, 2 swimmingpools og 3 hot tubs. Det er blot nogle af de mange ting, som gør krydstogtet med Norwegian Pride of America til en stor rejseoplevelse i sig selv.  

Skibsfakta  
Skibsklasse: America Class  
Længde: 281 m  
Bredde: 32 m  
Antal dæk: 11 passagerdæk, hvoraf 8 dæk har kahytter  
Antal kahytter: 1.094  
Antal passagerer: 2.186 
Antal besætning: 927 
Bruttovægt: 80.439 (GRT)  
Fart: 25 knob  

Kahytter og suiter ombord Norwegian Pride of America  

Udvalget af kahytter på Norwegian Spirit er pænt varieret, fra flotte suiter til komfortable balkonkahytter og gode indvendige kahytter. 

Suite 

En ægte oplevelse af luksus og privatliv. Nyd de rummelige suiter med de fineste detaljer og plads nok til at skabe en levetid på fantastiske minder. Inkluderer butler- og concierge-service i udvalgte kahytter.  

Suiterne er fra 31 til 128 m2 og har soveplads fra 4 til 8 personer, alt efter hvilken suite I vælger. Suiterne har en queensize eller kingsize dobbeltseng plus evt. sovesofa eller separat soveværelse i de større suiter. Hertil kommer et garderobeskab, et fint badeværelse med bruser og nogle har endda en opholdsstue og spiseplads. Suiterne rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Der er suiter på dæk 7, 8, 9, 10, 11 12 og 13. 

Balkonkahyt   

Gulv-til-loft glasdøre åbner ud til jeres helt egen private balkon. Stilfulde og sofistikeret er kendetegnet for disse moderne kahytter. Balkonen giver jer god mulighed for at nyde den friske havluft og de betagende solnedgange. Balkonkahytterne findes i en størrelse fra 16 til 26 m2 og har en queensize seng, der kan omdannes til to enkeltsenge (på forespørgsel). Kahytten indeholder desuden et garderobeskab og et godt badeværelse med bruser. Kahytten rummer også følgende: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Der er balkonkahytter på dæk 7,8, 9, 10, 11 og 12. 

Udvendig kahyt   

Oplev en stilfuld indretning i en behagelig kahyt med havudsigt. Alle kahytter er med pæne, smarte detaljer og et forbedret stort vindue med en klar udsigt udover havet. De udvendige kahytter er fra 13 til 20 m2 og har en queensize seng, der kan omdannes til to enkelt senge (på forespørgsel). Hertil kommer et garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover følgende: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Der er udvendige kahytter på dæk 4, og 7. 

Indvendig kahyt   

Kahytter i hyggelig komfort og smart stil. Moderne indrettet med tv og et lille opholdsområde. Den indvendige kahyt er fra 12 til 20 m2 med en queensize seng, der kan omdannes til to enkeltsenge (på forespørgsel). Hertil kommer et garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover følgende: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Der er indvendige kahytter på dæk 4, 7, 8, 9, 10, 11 og 13. 

Studio – Indvendig singlekahyt 

Komfortabel 9 m2 indvendig kahyt designet til solorejsende. Har fullsize seng og eget badeværelse. Kahytten rummer derudover følgende: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Et ophold i en studiokahyt inkluderer adgang til en lille Studio Lounge. Singlekahytter er på dæk 13. 

Kahytterne ombord på Norwegian Pride of America fordeler sig som følger 

Suite kahytter: 69.
Balkonkahytter: 613. 
Udvendige kahytter: 178. 
Indvendige kahytter: 230. 
Studio singlekahytter: 4. 

Underholdning og aktiviteter  

Når det kommer til underholdningen på Norwegian Pride of America, så er der aldrig et kedeligt øjeblik. I Hollywood Theatre kan I opleve forskellige shows i bedste Broadway og Las Vegas stil. I kan opleve en hyldest til Hollywoods største øjeblikke i musicalen, Light – Camera - Music. 

Af underholdningsmuligheder/aktiviteter kan nævnes: Videoarkade, fitnesscenter, joggingbane, swimmingpools og flere boblebad, bibliotek, shopping, stort udvalg af shows, live musik og andre forestillinger i Hollywood Theater samt Spa.   

Restauranter – Freestyle dining  

Ombord på Norwegian Pride of America kan I nyde et pænt udvalg af forskellige madkøkkener og smage. På skibet finder I forskellige spisesteder, så der passer noget til enhver stemning. Alle restauranter er med Freestyle Dining, hvor I selv bestemmer hvor og hvornår, I gerne vil spise. Norwegian Pride of Americas menuer er inspirerede af og matchet med de fascinerende rejsemål, I besøger på krydstogtet.

At spise ombord på Norwegian Pride of America handler om at have valgmuligheder. I kan nyde lækker traditionel mad eller mere eksotiske valg fra skibets gratis spisemuligheder. Eller I kan prøve nogle af specialrestauranterne, hvor I kan spise mod et mindre tillæg.  

Restauranter inkluderet i prisen 

Cadillac Diner: Klassisk amerikansk diner. 
Aloha Café: Buffet restaurant.
East Meets West: Asiatisk restaurant, hvor I kan nyde nudler og wok med mere. 
Key West Bar & Grill: Burger og hot dogs i pool-området. 
Skyline Restaurant: Hovedrestauranten med traditionelle retter.   

Special restauranter (mod et tillæg)  

Teppanyaki: Autentiske japanske retter.  
Jefferson’s Bistro: Fransk inspireret restaurant.   
Cagney’s Steakhouse: Ægte amerikansk steakhouse med saftige bøffer, filet mignon, prime rib, lam, frisk fisk og skaldyr.   
Sushi: Får I lyst lidt sushi, så kan I her få traditionelle japanske småbidder.  
La Cucina: Får I lyst til at smage på det moderne italienske køkken, så har I muligheden her.  
Moderno Churrascaria: Brasiliansk steakhouse. 
Dolce Gelato: Her kan I få den gode italienske is.

Barer & lounges

Aloha Lanai Bar, Gold Rush Saloon, John Adams Coffee Bar, Mardi Gras Cabaret Lounge & Nightclub, Pink's Champagne Bar, Napa Wine Bar og Waikiki Bar.

For den ekstra forkælelse: Mandara Spa®  

Kåret til verdens bedste cruise spa af World Spa Awards. Slap af med en hot stone massage - en af mange specialbehandlinger, der tilbydes. Behandlinger spænder fra det klassiske til det luksuriøse. Lad fagfolk berolige og forkæle jer med ansigtsbehandlinger, massage, akupunktur og en komplet menu af tjenester. 

Norwegian Pride of America ved Hawaii
Norwegian Pride of America ved Hawaii
Balkonkahyt ombord på Norwegian Pride of America
Balkonkahyt ombord på Norwegian Pride of America
Udvendig kahyt ombord på Norwegian Pride of America
Udvendig kahyt ombord på Norwegian Pride of America
Indvendig kahyt ombord på Norwegian Pride of America
Indvendig kahyt ombord på Norwegian Pride of America
Jefferson's Bistro restauranten ombord på Norwegian Pride of America
Jefferson's Bistro restauranten ombord på Norwegian Pride of America
East Meets West restauranten ombord på Norwegian Pride of America
East Meets West restauranten ombord på Norwegian Pride of America
Aloha Lanai Bar ombord på Norwegian Pride of America
Aloha Lanai Bar ombord på Norwegian Pride of America
Mardi Gras Cabaret og Nightclub Lounge ombord på Norwegian Pride of America
Mardi Gras Cabaret og Nightclub Lounge ombord på Norwegian Pride of America
Pool-dækket ombord på Norwegian Pride of America
Pool-dækket ombord på Norwegian Pride of America
Skyline restauranten ombord på Norwegian Pride of America
Skyline restauranten ombord på Norwegian Pride of America
Charlotte-Gylden-cut1

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt med NCL Cruises!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: