65 65 65 65
Mandag: kl. 09-17. Tirsdag-torsdag: kl. 08.30-17. Fredag: kl. 08.30-16
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Krydstogt med Celebrity Summit

Celebrity Summit er en af 4 skibe i Celebritys Millennium klasse. Skibet blev søsat i 2001 og har været under renoveringer i flere omgange, senest i 2019.

Se på denne video, hvad det er der gør Celebrity Summit så unik:

Den seneste renovering af Celebrity Summit skaber endnu større bølger med tilføjelsen af splinternye kahytter, fantastiske designkoncepter og teknologi på tværs af skibet, tilføjelse af The Retreat, en eksklusiv oplevelse inklusiv The Retreat Sundeck og The Retreat Lounge. Resultaterne er fænomenale. Sov i nyt eXhale-sengetøj med Cashmere-madrasser, der omgiver dig i luksus - bogstaveligt talt. Spis og nyd et glas vin i nytænkte restauranter og lounges, herunder hovedrestauranten, Oceanview Café, Sunset Bar og Rendezvous Lounge. Prøv fantastiske behandlinger i det nydesignede spa. Shop i nye detailbutikker. 

Celebrity Summit er moderne og elegant indrettet med alt, der skal til for at gøre dit krydstogt til en uforglemmelig oplevelse, uanset alder.

Skibsfakta:
Skibsklasse: Millennium klassen
Længde: 294 m
Bredde: 32 m
Antal dæk: 13 (11 passagerdæk)
Antal kahytter: 1.109
Antal passagerer: 2.218
Antal besætning: 1.027
Bruttovægt: 90.940 (GRT)
Fart: 24 knob

Udvalgte kahytter og suiter

Udvalget af kahytter på Celebrity Summit er bredt og varieret fra flotte suiter til komfortable indvendige kahytter. Herunder finder I en mere detaljeret beskrivelse af hver enkelt kahytstype. 

Sky Suite

Den perfekt designede Sky Suite er en skøn blanding af vid, udstrakt udsigt til havet, intim luksus, og masser af albuerum på den rummelige, private balkon. En komfortabel suite på ca. 25 m2,  som rummer en dobbeltseng, et sofaområde, et rummeligt garderobeskab og et dejligt badeværelse med badekar. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Af andre fordele kan nævnes:

 • Daglig levering af eftermiddags snacks
 • Eftermiddagste i The Retreat Lounge
 • Gratis roomservice døgnet rundt
 • Gratis brug af paraply og kikkert
 • Gratis skopudsning

Celebrity Summit tilbyder også Penthouse Suite, Royal suite og Celebrity suite.

The Retreat

The Retreat er et eksklusivt Suite koncept med All Inclusive og med tilknyttet butler, egen restaurant, egen lounge, eget udendørs solområde og m.m. 

Retreat Lounge
Denne eksklusive lounge er tilgængelig 24/7. Indretningsarkitekt Kelly Hoppen har skabt et varmt og indbydende rum, hvor man kan nyde gratis drikkevarer, gourmet snacks og et behageligt sted at slappe af. Man har også adgang til egen concierge, der kan hjælpe med at få arrangeret forskellige arrangementer - om det er en bordbestilling, en udflugt eller noget helt tredje.

Luminae at The Retreat
Restauranten Luminae har et dristigt elegant design, der er lige så dristigt som dens køkken. Restauranten er ikke bare eksklusiv for gæster, der bor på The Retreat, også menuerne er ret så ekslusive, sammensat af Michelin-stjernekokken Daniel Boulud. Dette moderne, eklektiske køkken er ikke tilgængeligt andre steder om bord, og inkluderer f.eks. gratis signaturretter fra Daniel Boulud. Restauranten er åben til morgenmad, frokost og middag.

The Retreat Sundeck
Dette luksuriøse udendørsområde, der først blev introduceret på Celebrity Edge, konkurrerer med ethvert high-end resort på land. Indretningsarkitekt Kelly Hoppen har skabt et afslappende rum, der gør det lettere end nogensinde at 'trække stikket' med bløde, stilfulde møbler og et afslappende spabad. Meget servicemindet personale er til rådighed med cocktails, friske håndklæder og forfriskende godbidder.

AquaClass Kahyt

AquaClass-gæster nyder en rummelig privat veranda, Superfint bomuldssengetøj af egyptisk bomuld, luksuriøse badeprodukter m.m. Hertil ubegrænset adgang til Persian Garden, gratis spisning på restauranten Blu og personlig Spa concierge.

AquaClass hytterne er ca. 18 m2 og rummer en dobbeltseng og et sofaområde. Hertil kommer et garderobeskab og et fint badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Concierge Class Stateroom

En dedikeret concierge er altid kun få skridt fra jeres kahyt for at hjælpe med jeres feriebehov. Deltag i eksklusive begivenheder, herunder en velkomstfrokost og informationsmøde om de kommende rejsemål. I kahytten finder man små detaljer, der er så omhyggeligt gennemtænkt, at de virkelig gør en verden til forskel. Det er en kahyt, der er så meget mere end en kahyt - det er en oplevelse.

Concierge kahytten er på ca. 18 m2 og har dobbeltseng og et sofaområde. Hertil kommer et garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Balkonkahyt 

Rummelig kahyt med rigelig plads, indendørs som udendørs. Den rummelige veranda giver jer mulighed for at nyde den friske havluft og de betagende solnedgange.

Balkonkahytterne er ca. 16 m2 og består af en Queen size seng, der kan omdannes til to enkeltsenge (på forespørgsel) samt et sofaområde. Kahytten indeholder desuden et rummeligt garderobeskab og et godt badeværelse med bruser. Kahytten rummer yderligere flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Der er Internet-forbindelse via Wifi.

Udvendig kahyt 

Den bragende udsigt fra kahyttens store vindue gør Ocean View Staterooms til det ideelle sted at slappe af under krydstogtet. Ocean View Staterooms er komfortabelt indrettede med Celebritys superbløde bomuldssengetøj af fornem egyptisk bomuld, den luksuriøse madras med stofovertræk af det blødeste cashmere og alt andet en moderne rejsende har brug for.

Den udvendige kahyt er på knap 16 m2 har en queen size seng, der kan omdannes til to enkelt senge (på forespørgsel) samt et sofaområde. Hertil kommer et rummeligt garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Indvendig kahyt 

De indvendige kahytter er ganske rummelige med et mindre, men fint opholdsområde og fladskærms-TV. Hver indvendig kahyt ombord på Celebrity inkluderer bekvemmeligheder i verdensklasse.

Den indvendige kahyt er på ca. 16 m2 med en Queen size seng, der kan omdannes til to enkeltsenge (på forespørgsel). Hertil kommer et rummeligt garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Udvalgt underholdning/aktiviteter

Mange underholdnings- og aktivitetsmuligheder er til rådighed for gæsterne, og her er noget for alle, børn, unge som de lidt ældre.

Af underholdningsmuligheder/aktiviteter skal nævnes:

 • Kasino
 • Fitness center
 • SPA
 • Børneklubber - børn, junior og teenklub
 • 3 swimmingpools og flere boblebad
 • Solarium. Fristed kun for voksne med pool, boblebad og overdækket med glastag
 • Basketball, løbebane
 • Kunstgalleri
 • Stort udvalg af shows, live musik og andre forestillinger
 • Rooftop Terrace. Se film under stjernerne med dine yndlingscocktails og snacks.

Udvalgte restauranter

Celebrity Summit byder på flere fremragende restauranter med service i topklasse at vælge imellem. Menuerne om bord på Celebrity Summit er inspirerede af og matchet med de fascinerende rejsemål, man besøger under krydstogtet. Nogle restauranter er inkluderede i krydstogtsprisen, andre kan man spise på mod et tillæg.

 • Hovedrestauranten. Bredt udvalg af internationalt inspirerede retter. Inkluderet i prisen.
 • Oceanview Café. Buffet med internationale retter. Inkluderet i prisen.
 • Tuscan Grille. En italiensk ristorante og enoteca med et moderne twist. Betalingsrestaurant.
 • Sushi on Five. Moderne traditionelle japanske retter. Betalingsrestaurant.
 • Le Petit Chef at Qsine. Et enestående spisekoncept. Oplev fusionen af ​​underholdning og køkken. Betalingsrestaurant.

Udvalgte barer & lounges

Skibets barer og lounges er en unik destination i sig selv, med menuer der tilbyder et bredt udvalg af klassikere, suppleret af de nyeste trends. Nogle afspejler også de regioner man besøger.

 • Sunset Bar. Nyd et glas og den perfekte solnedgang på havet.
 • Cellar Masters. Stor samling af fine vine fra hele verden.
 • Martini Bar & Crush. Tilbyder en spændende drinksmenu med klassiske og moderne martinis, serveret på en bar med rigtig is på toppen.
 • Café al Bacio & Gelateria. Inspireret af stemningen i europæiske caféer.

For den ekstra forkælelse: The Persian Garden

I tusinder af år har folk vidst, at vand i bevægelse og temperaturvariationer giver lindring af muskel- og ledproblemer, fremskynder toksiner fra kroppen og fremmer dyb afslapning. The Persian Garden inkluderer brug af Aquaterapi, aromatisk damp og tropiske regnbyger for den afstressende Spaoplevelse.

Læs mere om Celebrity Cruises her

Celebrity Summit
Celebrity Summit
Lækre kahytter ombord på Celebrity Summit
Lækre kahytter ombord på Celebrity Summit
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: