Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Krydstogt med Celebrity Solstice

Celebrity Solstice blev søsat i 2008, og var det første i en række af fem søsterskibe, der blev sat i drift i perioden 2008-2012 (de fem skibe i denne klasse er: Equinox, Eclipse, Silhouette, Solstice og Reflection). Celebrity Solstice blev renoveret i 2016. 

Se på denne video, hvad det er der gør Celebrity Solstice så unik:

Solstice-klassen revolutionerede klassen for store krydstogtsskibe med introduktionen af mange nytænkende faciliteter, konceptrestauranter og den generelle komfort. Et komfortniveau, som siden er overført til skibe fra før 'Solstice-alderen' fx. skibe i Millennium klassen. 

Oplev en ferie som ingen anden ombord på Celebrity Solstice. Slap af og nyd de meget komfortable kahytter, faciliteter i verdensklasse og alle de forskellige funktioner, der gør et krydstogt med et Celebrity skib så ekstraordinært. Skibets stilfulde kahytter inkluderer bl.a. Concierge Class-kahytter og AquaClass med Spa-adgang og med eksklusiv restaurantadgang til restauranten Blu. Et ophold i det eksklusive Retreat område inkluderer privat restaurant og lounge døgnet rundt - læs mere senere.

Nyd spisemuligheder, der inkluderer restauranter med menuer udformet af Michelin-stjernede kokke og en fantastisk vinsamling til søs. Spil dine favorit udendørsspil, lyt til en koncert, eller nyd solen på The Lawn Club. Forøg dine sanser og opdag et fantastisk udvalg af luksuriøse og beroligende spa-behandlinger på The Persian Garden.

Slap af, hvil og genoplad batterierne med et krydstogt og ophold ombord på Celebrity Solstice. Alt er veltilrettelagt og organiseret, og det eneste I skal gøre er at slappe af og nyde jeres ferie.

Skibsfakta:
Skibsklasse: Solstice klassen
Længde: 317 m
Bredde: 37 m
Antal dæk: 19 (13 passagerdæk)
Antal kahytter: 1.426
Antal passagerer: 2.850
Antal besætning: 1.500
Bruttovægt: 122.000 (GRT)
Fart: 24 knob

Udvalgte kahytter og suiter

Udvalget af kahytter på Celebrity Solstice er bredt og varieret fra flotte suiter til komfortable indvendige kahytter. Herunder finder I en mere detaljeret beskrivelse af hver enkelt kahytstype. 

Sky Suite

Den perfekt designede Sky Suite er en skøn blanding af en fantastisk udsigt til havet, intim luksus, og masser af albuerum på den rummelige, private balkon. En komfortabel suite på ca. 25 m2,  som rummer en dobbeltseng, et sofaområde, et rummeligt garderobeskab og et dejligt badeværelse med badekar. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via WiFi, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Af andre fordele kan nævnes:

 • Daglig levering af eftermiddagssnacks
 • Eftermiddagste i The Retreat Lounge
 • Gratis roomservice døgnet rundt
 • Gratis brug af paraply og kikkert
 • Gratis skopudsning

Celebrity Solstice tilbyder også Penthouse Suite, Royal suite og Celebrity suite.

The Retreat

The Retreat er et eksklusivt Suite koncept med All Inclusive og med tilknyttet butler, egen restaurant, egen lounge, eget udendørs solområde og m.m. 

Retreat Lounge
Denne eksklusive lounge er tilgængelig 24/7. Indretningsarkitekt Kelly Hoppen har skabt et varmt og indbydende rum, hvor man kan nyde gratis drikkevarer, gourmet snacks og et behageligt sted at slappe af. Man har også adgang til egen concierge, der kan hjælpe med at få arrangeret forskellige arrangementer - om det er en bordbestilling, en udflugt eller noget helt tredje.

Luminae at The Retreat
Restauranten Luminae har et dristigt elegant design, der er lige så dristigt som dens køkken. Restauranten er ikke bare eksklusiv for gæster, der bor på The Retreat, også menuerne er ret så ekslusive, sammensat af Michelin-stjernekokken Daniel Boulud. Dette moderne, eklektiske køkken er ikke tilgængeligt andre steder om bord, og inkluderer f.eks. gratis signaturretter fra Daniel Boulud. Restauranten er åben til morgenmad, frokost og middag.

The Retreat Sundeck
Dette luksuriøse udendørsområde, der først blev introduceret på Celebrity Edge, kan konkurrere med ethvert luksushotel på land. Indretningsarkitekten Kelly Hoppen har skabt et afslappende rum med bløde, stilfulde møbler og et afslappende spabad, der gør det lettere end nogensinde at 'trække stikket'. Personalet er på stikkerne dagen lang med cocktails, friske håndklæder og forfriskende godbidder.

AquaClass Kahyt

AquaClass-gæster får en rummelig privat veranda, superfint bomuldssengetøj af egyptisk bomuld, luksuriøse badeprodukter m.m. Hertil ubegrænset adgang til Persian Garden, gratis spisning på restauranten Blu og personlig Spa Concierge.

AquaClass hytterne er ca. 18 m2 og rummer en dobbeltseng og et sofaområde. Hertil kommer et garderobeskab og et flot badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via WiFi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Concierge Class Stateroom

En dedikeret concierge er altid kun få skridt fra jeres kahyt for at hjælpe med jeres feriebehov. Deltag i eksklusive begivenheder, herunder en velkomstfrokost og informationsmøde om de kommende rejsemål. I kahytten finder man små detaljer, der er så omhyggeligt gennemtænkt, at de virkelig gør en verden til forskel. Det er en kahyt, der er så meget mere end en kahyt - det er en oplevelse.

Concierge kahytten er på ca. 18 m2 og har dobbeltseng og sofaområde. Hertil kommer et garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via WiFi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Balkonkahyt 

Rummelig kahyt med masser af plads, indendørs som udendørs. Den rummelige veranda giver jer bl.a. mulighed for at nyde den friske havluft og de betagende solnedgange.

Balkonkahytterne er ca. 16 m2 og består af en Queen size seng, der kan omdannes til to enkeltsenge (på forespørgsel) samt et sofaområde. Kahytten indeholder desuden et opholdsområde, et rummeligt garderobeskab og et godt badeværelse med bruser. Kahytten rummer yderligere flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Der er Internet-forbindelse via WiFi.

Udvendig kahyt 

Den flotte udsigt fra kahyttens store vindue gør Ocean View Staterooms til det ideelle sted at slappe af under krydstogtet. Ocean View Staterooms er komfortabelt indrettede med Celebritys superbløde bomuldssengetøj af fornem egyptisk bomuld, den luksuriøse madras med stofovertræk af det blødeste cashmere og meget andet moderne komfort.

Den udvendige kahyt er på knap 16 m2 og har en Queen size seng, der kan omdannes til to enkeltsenge (på forespørgsel). Hertil kommer et opholdsområde, et rummeligt garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via WiFi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Indvendig kahyt 

De indvendige kahytter er ganske rummelige med et mindre, men fint opholdsområde og fladskærms-TV. Hver indvendig kahyt ombord på Celebrity inkluderer bekvemmeligheder i verdensklasse.

Den indvendige kahyt er på ca. 16 m2 med en Queen size seng, der kan omdannes til to enkeltsenge (på forespørgsel). Hertil kommer et rummeligt garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Udvalgt underholdning/aktivitet

Mange underholdnings- og aktivitetsmuligheder er til rådighed for gæsterne, og her er noget for alle aldre. Af underholdningsmuligheder/aktiviteter skal nævnes:

 • Kasino
 • Fitness center med panoramaudsigt
 • SPA
 • Børneklubber - børn, junior og teenklub
 • 3 swimmingpools og flere boblebad
 • Solarium. Fristed kun for voksne med pool, boblebad og overdækket med glastag
 • Basketball, løbebane
 • Stort udvalg af shows, live musik og andre forestillinger
 • Rooftop Terrace. Se film under stjernerne med dine yndlingscocktails og snacks.


Udvalgte restauranter

Celebrity Solstice byder på flere fremragende restauranter med service i topklasse. Menuerne om bord på Celebrity Solstice er inspireret af rederiets egen Michelin-stjerne kok og matchet med de fascinerende rejsemål, man besøger under krydstogtet. Nogle restauranter er inkluderede i krydstogtsprisen, andre kan man spise på mod et tillæg.

 • Hovedrestauranten. Bredt udvalg af internationalt inspirerede retter. Inkluderet i prisen.
 • Mastgrill. Spis en saftig burger og drik en forfriskende drik ved poolområdet. Inkluderet i prisen. 
 • Oceanview Café. Buffet med internationale retter. Inkluderet i prisen.
 • Murano. Moderne indtagelse af klassisk fransk køkken. Betalingsrestaurant.
 • Tuscan Grille. En italiensk ristorante og enoteca med et moderne twist. Betalingsrestaurant.
 • Sushi on Five. Moderne traditionelle japanske retter. Betalingsrestaurant.
 • Le Petit Chef at Silk Harvest. Et enestående spisekoncept. Oplev fusionen af ​​underholdning og køkken. Betalingsrestaurant.


Udvalgte barer & lounges

Skibets barer og lounges er en unik destination i sig selv med menuer, der tilbyder et varieret udvalg af klassikere, suppleret af de nyeste trends. Nogle afspejler også de regioner, man besøger.

 • Sunset Bar. Nyd et glas og den perfekte solnedgang på havet.
 • Cellar Masters. Stor samling af fine vine fra hele verden.
 • Martini Bar & Crush. Tilbyder en spændende drinksmenu med klassiske og moderne martinis, serveret på en bar med rigtig is på toppen.
 • Café al Bacio & Gelateria. Inspireret af stemningen i europæiske caféer.
 • Ensemble Lounge. Live underholdning af musikere i verdensklasse.


For den ekstra forkælelse: The Persian Garden

I tusinder af år har folk vidst, at vand i bevægelse og temperaturvariationer giver lindring af muskel- og ledproblemer, fremskynder toksiner fra kroppen og fremmer dyb afslapning. The Persian Garden inkluderer brug af Aquaterapi, aromatisk damp og tropiske regnbyger for den afstressende spaoplevelse.

Læs om Celebrity Cruises her

Celebrity Solstice
Celebrity Solstice
Lækre kahytter ombord på Celebrity Solstice
Lækre kahytter ombord på Celebrity Solstice
Charlotte kan hjælpe med at skræddersy dit Celebrity Cruise

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt med Celebrity Cruises!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: