65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Krydstogt med Celebrity Millennium

Celebrity Millennium blev søsat i 2000 og er efterfølgende blevet renoveret i stor stil. Skibet har i 2019 været igennem 'The Celebrity Revolution', hvilket betyder, at skibet er tilført flere af de lækre faciliteter fra Edge-klassen. Skibet har fået helt nye kahytter og design og teknologi er opgraderet på tværs af skibet. Hertil kommer tilføjelsen af det ekslusive The Retreat®  inklusive The Retreat® Sundeck og The Retreat® Lounge. Et ganske imponerende 'face lift'

Se på denne video, hvad det er der gør Celebrity Millennium så unik:

Med et skibsdesign, der fuldt ud kan konkurrere med verdens bedste boutiquehoteller, og med den gennemgribende opgradering af kvaliteten og komforten i kahytterne, er I garanteret ikke blot fantastiske oplevelser om dagen, men også om natten.

Skibsfakta:
Skibsklasse: Millennium klasse
Længde: 294 m
Bredde: 37,92 m
Antal dæk: 11 passagerdæk
Antal kahytter: 1.109
Antal passagerer: 2.593
Antal besætning: 1.024
Bruttovægt: 90.940 (GRT)
Fart: 24 knob

Udvalgte kahytter og suiter

Udvalget af kahytter på Celebrity Millennium er bredt og varieret fra flotte suiter til komfortable indvendige kahytter. Herunder finder I en mere detaljeret beskrivelse af hver enkelt kahytstype. 

Sky Suite

Den perfekt designede Sky Suite er en skøn blanding af vid, udstrakt udsigt til havet, intim luksus, og masser af albuerum på den rummelige, private balkon. En komfortabel suite på ca. 25 m2,  som rummer en dobbeltseng, et sofaområde, et rummeligt garderobeskab og et dejligt badeværelse med badekar. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Af andre fordele kan nævnes:

 • Daglig levering af eftermiddags snacks
 • Eftermiddagste i The Retreat Lounge
 • Gratis roomservice døgnet rundt
 • Gratis brug af paraply og kikkert
 • Gratis skopudsning

Celebrity Millennium tilbyder også Penthouse Suite, Royal suite og Celebrity suite.

The Retreat

The Retreat er et eksklusivt Suite koncept med All Inclusive og med tilknyttet butler, egen restaurant, egen lounge, eget udendørs solområde m.m. 

Retreat Lounge
Denne eksklusive lounge er tilgængelig 24/7. Indretningsarkitekt, Kelly Hoppen, har skabt et varmt og indbydende rum, hvor man kan nyde gratis drikkevarer, gourmet snacks og et behageligt sted at slappe af. Man har også adgang til egen concierge, der kan hjælpe med at få arrangeret forskellige arrangementer - om det er en bordbestilling, en udflugt eller noget helt tredje.

Luminae at The Retreat
Restauranten Luminae har et dristigt elegant design, der er lige så dristigt som dens køkken. Restauranten er ikke bare eksklusiv for gæster, der bor på The Retreat, også menuerne er ret så ekslusive, sammensat af Michelin-stjernekokken Daniel Boulud. Dette moderne, eklektiske køkken er ikke tilgængeligt andre steder om bord, og inkluderer f.eks. gratis signaturretter fra Daniel Boulud. Restauranten er åben til morgenmad, frokost og middag.

The Retreat Sundeck
Dette luksuriøse udendørsområde, der først blev introduceret på Celebrity Edge, konkurrerer med ethvert high-end resort på land. Indretningsarkitekt, Kelly Hoppen, har skabt et afslappende rum, der gør det lettere end nogensinde at 'trække stikket' med bløde, stilfulde møbler og et afslappende spabad. Meget servicemindet personale er til rådighed med cocktails, friske håndklæder og forfriskende godbidder.

AquaClass Kahyt

AquaClass-gæster nyder en rummelig privat veranda, Superfint bomuldssengetøj af egyptisk bomuld, luksuriøse badeprodukter m.m. Hertil ubegrænset adgang til Persian Garden, gratis spisning på restauranten Blu og personlig Spa concierge.

AquaClass hytterne er ca. 18,6 m2 og rummer en dobbeltseng og et sofaområde. Hertil kommer et garderobeskab og et fint badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Concierge Class Stateroom

En dedikeret concierge er altid kun få skridt fra jeres kahyt for at hjælpe med jeres feriebehov. Deltag i eksklusive begivenheder, herunder en velkomstfrokost og informationsmøde om de kommende rejsemål. I kahytten finder man små detaljer, der er så omhyggeligt gennemtænkt, at de virkelig gør en verden til forskel. Det er en kahyt, der er så meget mere end en kahyt - det er en oplevelse.

Concierge kahytten er på knap 20 m2 og har dobbeltseng og et sofaområde. Hertil kommer et garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Balkonkahyt 

Rummelig kahyt med rigelig plads, indendørs som udendørs. Den rummelige veranda giver jer mulighed for at nyde den friske havluft og de betagende solnedgange.

Balkonkahytterne er i størrelse fra 13-16 m2 og består af en Queen size seng, der kan omdannes til to enkeltsenge (på forespørgsel) og et sofaområde. Kahytten indeholder desuden et rummeligt garderobeskab og et godt badeværelse med bruser. Kahytten rummer yderligere flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Der er Internet-forbindelse via Wifi.

Udvendig kahyt 

Den bragende udsigt fra kahyttens store vindue gør Ocean View Staterooms til det ideelle sted at slappe af under krydstogtet. Ocean View Staterooms er komfortabelt indrettede med Celebritys superbløde bomuldssengetøj af fornem egyptisk bomuld, den luksuriøse madras med stofovertræk af det blødeste cashmere og alt andet en moderne rejsende har brug for.

Den udvendige kahyt er på knap 16 m2 har en queen size seng, der kan omdannes til to enkelt senge (på forespørgsel) og et sofaområde. Hertil kommer et rummeligt garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Indvendig kahyt 

De indvendige kahytter er ganske rummelige med et mindre, men fint opholdsområde og fladskærms-TV. Hver indvendig kahyt ombord på Celebrity inkluderer bekvemmeligheder i verdensklasse.

Den indvendige kahyt er på knap 16 m2 med en Queen size seng, der kan omdannes til to enkeltsenge (på forespørgsel). Hertil kommer et rummeligt garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Udvalgt underholdning/aktiviteter

Mange underholdnings- og aktivitetsmuligheder er til rådighed for gæsterne, og her er noget for alle, børn, unge som de lidt ældre. Af underholdningsmuligheder/aktiviteter skal nævnes:

 • Kasino
 • Fitness center 
 • Børneklubber - børn, junior og teenklub
 • 3 swimming pools og flere boblebad
 • Shopping
 • Kunstgalleri med værker fra moderne og klassiske kunstnere
 • Stort udvalg af shows, live musik og andre forestillinger
 • Basketball, fodbold, bordtennis, tennis og volleyball
 • Udendørs biograf på Rooftop Terrace
 • Silent Disco - en live DJ styrer pladespillere, og musikken overføres trådløst til jeres højteknologiske hovedtelefoner. Alle, der bærer dem, er forbundet med rytmen, mens alle andre ikke hører andet end stilhed

Udvalgte restauranter

Nyd et fantastisk udvalg af forskellige madkøkkener og smage og tillige et bredt udvalg af restauranter, der passer til enhver stemning. Celebrity Millenniums menuer er inspirerede af og matchet med de fascinerende rejsemål, man besøger under krydstogtet. Nogle restauranter er inkluderede i krydstogtsprisen, andre kan man spise på mod et tillæg.

 • Hovedrestauranten. Sofistikeret restaurant med et bredt udvalg af internationalt inspirerede retter skabt af en Michelinstjerne kok. Inkluderet i prisen
 • Mast Grill. Spis en god burger i et afslappet miljø ved poolen. Inkluderet i prisen.
 • Sushi on Five. Betalingsrestaurant.
 • Le Petit Chef. Et enestående spisekoncept. Oplev fusionen af ​​underholdning og køkken. Betalingsrestaurant

Udvalgte barer & lounges

 • Rooftop Terrace. En restaurant, en bar og en udendørs biograf. 
 • Martini Bar & Crush. Tilbyder en spændende drinksmenu med klassiske og moderne martinis, serveret på en bar med rigtig is på toppen.
 • Café al Bacio & Gelateria. Inspireret af stemningen i europæiske caféer.

For den ekstra forkælelse: The Persian Garden

I tusinder af år har folk vidst, at vand i bevægelse og temperaturvariationer giver lindring af muskel- og ledproblemer, fremskynder toksiner fra kroppen og fremmer dyb afslapning. The Persian Garden inkluderer brug af Aquaterapi, aromatisk damp og tropiske regnbyger for den afstressende Spaoplevelse.

Læs om Celebrity Cruises her

Celebrity Millennium
Celebrity Millennium
Lækre kahytter ombord på Celebrity Millennium
Lækre kahytter ombord på Celebrity Millennium
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: