65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Krydstogt med Celebrity Infinity

Celebrity Infinity er et af 4 skibe i Celebritys Millennium klasse. Skibet blev søsat i 2001 og er senest blevet renoveret i 2015. På mange områder lever skibet, efter renoveringen, op til den standard, som de nyere skibe i flåden har etableret.

Oplev en uforglemmelig rejse på Celebrity Infinity til de mest spændende destinationer i verden. Slap af og føl dig hjemme i komfortable kahytter, der inkluderer Concierge Class kahytter og de Spa-inspirerede AquaClass kahytter med eksklusiv spisning på Restaurant Blu. Og gæster i suiter/The Retreat oplever den ultimative komfort, service og selvforkælelse, som inkluderer en eksklusiv privat restaurant og døgnåben lounge.

Se på denne video, hvad det er der gør Celebrity skibene så unikke:

Nyd et dejligt måltid og herlig drink i restauranter og lounger som Tuscan Grill, Oceanview Café og Rendezvous Lounge. Der er desuden Le Petit Chef, som tilbyder en helt særegen underholdnings- og spiseoplevelse.

Forkæl dig selv i The Spa, som tilbyder behagelige og afstressende behandlinger og terapier. Nyd shopping i de velassorterede butikker ombord.

Slap af, nyd livet, servicen og det høje gastronomiske niveau, som rederiet er så berømt for, og oplev verden med Celebrity Infinity; det er alt, hvad du i bund og grund behøver at gøre.

Skibsfakta:
Skibsklasse: Millennium klassen
Længde: 294 m
Bredde: 32 m
Antal dæk: 13 (11 passagerdæk)
Antal kahytter: 1.035
Antal passagerer: 2.170
Antal besætning: 999
Bruttovægt: 90.940 (GRT)
Fart: 24 knob

Udvalgte kahytter og suiter

Udvalget af kahytter på Celebrity Infinity er bredt og varieret fra flotte suiter til komfortable indvendige kahytter. Herunder finder I en mere detaljeret beskrivelse af hver enkelt kahytstype. 

Sky Suite

Den perfekt designede Sky Suite er en skøn blanding af vid, udstrakt udsigt til havet, intim luksus, og masser af albuerum på den rummelige, private balkon. En komfortabel suite på ca. 25 m2,  som rummer en dobbeltseng, et sofaområde, et rummeligt garderobeskab og et dejligt badeværelse med badekar. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Af andre fordele kan nævnes:

 • Daglig levering af eftermiddags snacks
 • Eftermiddagste i The Retreat Lounge
 • Gratis roomservice døgnet rundt
 • Gratis brug af paraply og kikkert
 • Gratis skopudsning

Celebrity Infinity tilbyder også Penthouse Suite, Royal suite og Celebrity suite.

The Retreat

The Retreat er et eksklusivt Suite koncept med All Inclusive og med tilknyttet butler, egen restaurant, egen lounge, eget udendørs solområde m.m. 

Retreat Lounge
Denne eksklusive lounge er tilgængelig 24/7. Indretningsarkitekt Kelly Hoppen har skabt et varmt og indbydende rum, hvor man kan nyde gratis drikkevarer, gourmet snacks og et behageligt sted at slappe af. Man har også adgang til egen concierge, der kan hjælpe med at få arrangeret forskellige arrangementer - om det er en bordbestilling, en udflugt eller noget helt tredje.

Luminae at The Retreat
Restauranten Luminae har et dristigt elegant design, der er lige så dristigt som dens køkken. Restauranten er ikke bare eksklusiv for gæster, der bor på The Retreat, også menuerne er ret så ekslusive, sammensat af Michelin-stjernekokken Daniel Boulud. Dette moderne, eklektiske køkken er ikke tilgængeligt andre steder om bord, og inkluderer f.eks. gratis signaturretter fra Daniel Boulud. Restauranten er åben til morgenmad, frokost og middag.

The Retreat Sundeck
Dette luksuriøse udendørsområde, der først blev introduceret på Celebrity Edge, konkurrerer med ethvert high-end resort på land. Indretningsarkitekt Kelly Hoppen har skabt et afslappende rum, der gør det lettere end nogensinde at 'trække stikket' med bløde, stilfulde møbler og et afslappende spabad. Meget servicemindet personale er til rådighed med cocktails, friske håndklæder og forfriskende godbidder.

AquaClass Kahyt

AquaClass-gæster nyder en rummelig privat veranda, Superfint bomuldssengetøj af egyptisk bomuld, luksuriøse badeprodukter m.m. Hertil ubegrænset adgang til Persian Garden, gratis spisning på restauranten Blu og personlig Spa concierge.

AquaClass hytterne er ca. 18,6 m2 og rummer en dobbeltseng og et sofaområde. Hertil kommer et garderobeskab og et fint badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Concierge Class Stateroom

En dedikeret concierge er altid kun få skridt fra jeres kahyt for at hjælpe med jeres feriebehov. Deltag i eksklusive begivenheder, herunder en velkomstfrokost og informationsmøde om de kommende rejsemål. I kahytten finder man små detaljer, der er så omhyggeligt gennemtænkt, at de virkelig gør en verden til forskel. Det er en kahyt, der er så meget mere end en kahyt - det er en oplevelse.

Concierge kahytten er på knap 20 m2 og har dobbeltseng og et sofaområde. Hertil kommer et garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Balkonkahyt 

Rummelig kahyt med rigelig plads, indendørs som udendørs. Den rummelige veranda giver jer mulighed for at nyde den friske havluft og de betagende solnedgange.

Balkonkahytterne er i størrelse fra 13-16 m2 og består af en Queen size seng, der kan omdannes til to enkeltsenge (på forespørgsel) samt et sofaområde. Kahytten indeholder desuden et rummeligt garderobeskab og et godt badeværelse med bruser. Kahytten rummer yderligere flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Der er Internet-forbindelse via Wifi.

Udvendig kahyt 

Den bragende udsigt fra kahyttens store vindue gør Ocean View Staterooms til det ideelle sted at slappe af under krydstogtet. Ocean View Staterooms er komfortabelt indrettede med Celebritys superbløde bomuldssengetøj af fornem egyptisk bomuld, den luksuriøse madras med stofovertræk af det blødeste cashmere og alt andet en moderne rejsende har brug for.

Den udvendige kahyt er på knap 16 m2 har en queen size seng, der kan omdannes til to enkelt senge (på forespørgsel) samt et sofaområde. Hertil kommer et rummeligt garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Indvendig kahyt 

De indvendige kahytter er ganske rummelige med et mindre, men fint opholdsområde og fladskærms-TV. Hver indvendig kahyt ombord på Celebrity inkluderer bekvemmeligheder i verdensklasse.

Den indvendige kahyt er på knap 16 m2 med en Queen size seng, der kan omdannes til to enkeltsenge (på forespørgsel). Hertil kommer et rummeligt garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C.

Udvalgt underholdning/aktiviteter

Mange underholdnings- og aktivitetsmuligheder er til rådighed for gæsterne, og her er noget for alle, børn, unge som de lidt ældre.

Af underholdningsmuligheder/aktiviteter skal nævnes:

 • Kasino
 • Fitness center
 • SPA
 • Børneklubber - børn, junior og teenklub
 • 3 swimmingpools og flere boblebad
 • Solarium. Fristed kun for voksne med pool, boblebad og overdækket med glastag
 • Basketball, løbebane
 • Stort udvalg af shows, live musik og andre forestillinger
 • Rooftop Terrace. Se film under stjernerne med dine yndlingscocktails og snacks.

Udvalgte restauranter

Celebrity Infinity byder på flere fremragende restauranter, med service i topklasse. Menuerne om bord på Celebrity Infinity er inspirerede af og matchet med de fascinerende rejsemål, man besøger under krydstogtet. Nogle restauranter er inkluderede i krydstogtsprisen, andre kan man spise på mod et tillæg.

 • Hovedrestauranten. Bredt udvalg af internationalt inspirerede retter. Inkluderet i prisen.
 • Oceanview Café. Buffet med internationale retter. Inkluderet i prisen.
 • Tuscan Grille. En italiensk ristorante og enoteca med et moderne twist. Betalingsrestaurant.
 • Sushi on Five. Moderne traditionelle japanske retter. Betalingsrestaurant.
 • Le Petit Chef at Qsine. Et enestående spisekoncept. Oplev fusionen af ​​underholdning og køkken. Betalingsrestaurant.

Udvalgte barer & lounges

Skibets barer og lounges er en unik destination i sig selv med menuer, der tilbyder et bredt udvalg af klassikere, suppleret af de nyeste trends. Nogle afspejler også de regioner man besøger.

 • Sunset Bar. Nyd et glas og den perfekte solnedgang på havet.
 • Cellar Masters. Stor samling af fine vine fra hele verden.
 • Martini Bar & Crush. Tilbyder en spændende drinksmenu med klassiske og moderne martinis, serveret på en bar med rigtig is på toppen.
 • Café al Bacio & Gelateria. Inspireret af stemningen i europæiske caféer.

For den ekstra forkælelse: The Persian Garden

I tusinder af år har folk vidst, at vand i bevægelse og temperaturvariationer giver lindring af muskel- og ledproblemer, fremskynder toksiner fra kroppen og fremmer dyb afslapning. The Persian Garden inkluderer brug af Aquaterapi, aromatisk damp og tropiske regnbyger for den afstressende Spaoplevelse.

Læs mere om Celebrity Cruises her

Celebrity Infinity
Celebrity Infinity
Lækre kahytter ombord på Celebrity Infinity
Lækre kahytter ombord på Celebrity Infinity
Charlotte kan hjælpe med at skræddersy dit Celebrity Cruise

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt med Celebrity Cruises!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: