65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Krydstogt med Celebrity Edge

Celebrity Cruises introducerer med Celebrity Edge et revolutionerende nyt skib, der er klar til at ændre den måde, gæsterne oplever verden på. Edge sejlede jomfrutur i december 2018. Skibet har et visionært design, der vil tage krydstogtsferier til nye højder. Celebrity Edge er det første af en ny serie Celebrity krydstogtskibe designet til fremtiden.

Se på denne video, hvad det er der gør Celebrity Edge så unik:

Celebrity Edge markerer et vendepunkt i Celebritys tilgang til skibsdesign. Det unikke udadvendte design bryder med traditionelt skibsdesign. Der var med Edge et ønske om at gøre destinationsoplevelsen endnu mere intensiv – begyndende allerede ombord på skibet.

På Celebrity Edge vil I føle jer endnu mere forbundet med havet og de spændende områder, I vil opleve ombord på skibet. Fra kahytter med infinite verandaer, til det nytænkte pooldæk i flere terrasser, der tilbyder en endnu bedre udsigt over de steder, hvor skibet ligger til, men også til havet, når I er undervejs. 

Den største fornyelse er det nye kahytsdesign med introduktionen af Edge kahytter med infinite balkon. Disse revolutionerende kahytter, hvor I med et tryk på en knap kan sløre, endda udviske,  grænsen mellem inde og ude. Hele kahytten bliver en balkon, hvor I kan gå lige ud til skibskanten, hvorfra I kan kigge lodret ned på havet. 

I hjertet af Celebrity Edge, fordelt over tre dæk, er The Grand Plaza. Dette indbydende og meget fængende område er skibets epicenter. Her finder I restauranter, barer og cafeer, og masser af hyggelige steder til at slappe af. The Grand Plaza er smukt indrettet og leder tankerne hen på den typiske italienske piazza, der også har inspireret udsmykningen. 

The Magic Carpet
Celebrity Edge er det første Celebrity-skib, der er blevet udstyret med, hvad Celebrity Cruises kalder the Magic Carpet, en orange glasbeskyttet platform på 185 m2, der stikker udover skibssiden i styrbordsiden. The Magic Carpet er designet til at gøre det lettere for gæsterne at komme i land. Når platformen ikke er i brug til landgang, kan den hæves og sænkes langs skibets mange dæk og eksempelvis bruges som ekstra spiseområde for udvalgte restauranter, hvor gæsterne sidder udover skibssiden – med kun havet under sig. 

Med et nyt, flot skibsdesign, og med den gennemgribende nytænkning af kvaliteten og komforten i kahytterne, er I garanteret ikke blot fantastiske oplevelser om dagen, men også om aftenen og natten, når I er ombord Celebrity Edge. 

Skibsfakta
Skibsklasse: Edge klassen 
Længde: 306 m 
Bredde: 39 m 
Antal dæk: 14 passagerdæk 
Antal kahytter: 1.467 
Elevatorer: 12 for gæster 
Antal passagerer: 2.918 
Antal besætning: 1.320 
Bruttovægt: 129.500 (GRT) 
Fart: 21,8 knob

Kahytter ombord Celebrity Edge 

Udvalget af kahytter på Celebrity Edge er stort og varierer fra imponerende The Retreat Suiter til komfortable balkonkahytter samt udvendige og indvendige kahytter. Dertil et begrænset antal singlekahytter. Til et begrænset antal kahytter kan I tilkøbe ekstra service i form af AquaClass og Concierge Class. Herunder finder I en beskrivelse af de forskellige muligheder.  

The Retreat Suiter

The Retreat er et eksklusivt suitekoncept med all inclusive og med tilknyttet butler, egen restaurant, egen lounge, eget udendørs solområde m.m. Til The Retreat hører Sky Suite, Sunset Suite, Signature Suite, Celebrity Suite, Reflection Suite, Royal Suite, Penthouse Suite, Edge Villa samt Iconic Suite.  

Med store glaspartier og frit udsyn samt et fantastisk design er der tale om suiter, der udvisker grænserne mellem indendørs og udendørs liv. Indvendigt er der kælet for de mindste detaljer. Fra kashmirmadras til førsteklasses faciliteter, så I får lyst til at blive i The Retreat-området.

Som gæster i en Retreat Suite, så får I butler, concierge service før og under krydstogtet, aftener med reserverede pladser i teatersalen, spisemuligheder i verdensklasse, valget mellem at spise i The Retreat restauranten, hovedrestauranten eller i jeres suite, mulighed for at indtage alle måltider i suiten, velkomstflaske med champagne eller mousserende vin, specialkaffe i suiten, frisk frugt leveret efter anmodning, specielt Celebritys eXhale® sengetøj med dyner og 100% bomuldslagner samt pude, premium badefaciliteter samt slippers og 100% bomuldsbadekåbe.

Retreat Lounge
Denne eksklusive lounge er tilgængelig 24/7. Celebrity Cruises har skabt et varmt og indbydende rum, hvor I kan nyde gratis drikkevarer, gourmet snacks og et behageligt sted at slappe af. I har også adgang til egen concierge, der kan hjælpe med at få arrangeret forskellige arrangementer - om det er en bordbestilling, en udflugt eller noget helt tredje. 

Luminae at The Retreat
Restauranten Luminae har et dristigt elegant design, der er lige så dristigt som dens køkken. Restauranten er ikke bare eksklusiv for gæster, der bor på The Retreat, også menuerne er ret eksklusive, sammensat af Michelin-stjernekokken Daniel Boulud. Dette moderne køkken er ikke tilgængeligt andre steder ombord og inkluderer gratis signaturretter fra Daniel Boulud. Restauranten er åben til morgenmad, frokost og middag. 

The Retreat Sundeck
Dette luksuriøse udendørsområde, der først blev introduceret på Celebrity Edge, konkurrerer med ethvert high-end resort på land. Celebrity har skabt et afslappende rum, der gør det lettere end nogensinde at trække stikket med bløde, stilfulde møbler og et afslappende spabad. Meget servicemindet personale er til rådighed med cocktails, friske håndklæder og forfriskende godbidder. 

AquaClass kahyt med infinite balkon

AquaClass-gæster kan nyde superfint bomuldssengetøj af egyptisk bomuld, kashmirmadras, luksuriøse badeprodukter m.m. Hertil ubegrænset adgang til SEA Thermal Suite, gratis spisning i BLU restauranten og personlig spa concierge samt gratis deltagelse på fitness-hold. I får 100% bomuldsbadekåbe, slippers og håndklæder, 2 flasker kildevand leveret dagligt til jeres kahyt, velkomstflaske med mousserende vin (på anmodning), gratis skopudsning samt udvidet room service morgenmadsmenu. AquaClass kahytterne ligger tæt ved spa-området.

AquaClass infinite balkon-kahytterne er ca. 18,5 m2 og rummer en kingsize seng og et sofaområde. Hertil kommer et garderobeskab og et meget fint badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, telefon, Internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og A/C. Læg dertil 4 m2 infinite balkon. Med en infinite balkon flyder værelse og balkon sammen til et rum, hvor glasvæggen i gavlen kan køres halvt ned og dermed give jer masser af frisk havluft i kahytten. 

Concierge Class kahyt med infinite balkon

Oplev en kahyt, hvor servicen gør hele forskellen. Det er de små ting, der gør en stor forskel. En dedikeret concierge er altid kun få skridt fra jeres kahyt for at hjælpe med jeres feriebehov. Deltag i eksklusive begivenheder, herunder en velkomstfrokost og informationsmøde om det kommende rejsemål. I kahytten finder I små detaljer, der er så omhyggeligt gennemtænkt, at de virkelig gør en verden til forskel. Det er en kahyt, der er så meget mere end en kahyt - det er en oplevelse.  Concierge kahytten er meget lig kahytten med infinite balkon, men har den ekstra super gode service inkluderet.

Kahyt med infinite balkon

Rummelig kahyt med god plads. Den rummelige infinite balkon giver jer mulighed for at nyde den friske havluft og de betagende solnedgange. Infinite balkonkahytterne er 18,5 m2 og rummer en dobbeltseng og et sofaområde. Hertil kommer et garderobeskab og et meget fint badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, hårtørrer, internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og 110/220 v. Læg dertil 4 m2 infinite veranda. Med en infinite balkon flyder værelse og balkon sammen til et rum, hvor glasvæggen i gavlen kan køres halvt ned og give masse af frisk havluft i kahytten. 

Udvendig kahyt

Udsigten fra kahyttens vindue gør udvendige kahytter til det ideelle sted at slappe af under krydstogtet. Udvendige kahytter er komfortabelt indrettede med Celebritys superbløde bomuldssengetøj af fornem egyptisk bomuld, den luksuriøse madras med stofovertræk af det blødeste kashmiruld og alt andet en moderne rejsende har brug for. 

Den udvendige kahyt har en kingsize seng, et lille skrivebord med stol og et sofaområde. Hertil kommer et rummeligt garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks, hårtørrer og 110/220 v. Der findes ombord på Celebrity Edge tre typer af udvendige kahytter, der varierer i størrelse fra 18,5 m2 til 22,5 m2.

Indvendig kahyt

De indvendige kahytter er ganske rummelige med et mindre, men fint opholdsområde og fladskærms-TV. Hver indvendig kahyt ombord på Celebrity inkluderer bekvemmeligheder i verdensklasse. 

Den indvendige kahyt har en kingsize seng, en lille sofa og et skrivebordsarrangement med stol. Hertil kommer et rummeligt garderobeskab og et badeværelse med bruser. Kahytten rummer herudover flg. faciliteter: Interaktivt TV, hårtørrer, internetforbindelse via Wifi, minibar, sikkerhedsboks og 110/220 v. Der er ombord på Celebrity Edge to størrelser indvendige kahytter på hhv. 17 m2 og 18,5 m2.

Singlekahytter

Ombord på Celebrity Edge er det muligt at få singlekahyt med infinite balkon. Kahytten er en lille smule mindre end den tilsvarende dobbeltkahyt, og den har en queensize seng i stedet for en kingsize seng.

Kahytterne ombord på Celebrity Edge fordeler sig som følger
Suiter: 176.
AquaClass: 126.
Concierge Class: 276.
Balkonkahyt: (inkl. Infinite Veranda, Sunset Veranda og Deluxe Porthole Veranda): 610, heraf 16 single.
Udvendig: (Panoramic Ocean View. Deluxe Ocean View, Ocean View): 148.
Indvendig: (Inside og Inside Deluxe): 131.

Underholdning og aktiviteter 

Ombord på Celebrity Edge er der mange underholdnings- og aktivitetsmuligheder til rådighed for gæsterne, og her er noget for alle. 

Teatersalen med indgang fra dæk 3, 4 og 5, hvor der vises et bredt udvalg af shows, live musik og andre forestillinger. Swimming pools og boblebad på dæk 14. Solarium-området kun for voksne på dæk 15. The Basement på dæk 2. Camp at Sea på dæk 3. Kasino, Celebrity iLounge og fotostudie og galleri på dæk 4. Butikker på dæk 4 og dæk 5. Kunstudstilling og galleri på dæk 5. Edge Cabanas og The Spa på dæk 14. Fitnesscenter på dæk 15 samt jogging/løbebane på dæk 16. 

The Resort Deck
The Resort Deck omfatter det vigtige poolområde, den nye Rooftop Garden, joggingbanen og Solarium, og er dermed ulig noget andet udendørsrum til søs. Her finder I uendelige måder at nyde udendørslivet. 

Det storslåede Resort Deck, der strækker sig fra bov til agter på skibet, er et af de mest populære områder på ethvert Celebrity-skib. Celebrity Edge fortsætter traditionen med at tilbyde et overdækket poolområde, Solarium, hvor kun voksne gæster kan slappe af, i en moderne luksusstil. Solarium er også hjemsted for et af Celebritys mest populære kulinariske tilbud, The Spa Café og Juice Bar, som tilbyder et kreativt bud på et sundt køkken med en blanding af både det smagfulde og sunde. 

The Rooftop Garden er et levende, urbant legelandskab inspireret af legepladser fra barndommens gade, og designet er med til at vække det indre barn i os alle. Det er et livligt, rummeligt miljø, der er perfekt til at vandre, dagdrømme, bevæge sig og til udendørs spisning. Her vil der også blive vist film på storskærm og være livemusik. Rooftop Garden Grill, der ligger under solen i dagtimerne og under stjernerne om aftenen, har et pænt udvalg af mellemmåltidsmuligheder.

Restauranter, caféer og barer 

I kan ombord på Celebrity Edge nyde et fantastisk udvalg af forskellige køkkener og smage fra store dele af verden, i et bredt udvalg af restauranter, der passer til enhver stemning. Celebrity Edges menuer er inspireret af og matchet med de fascinerende rejsemål, I besøger under krydstogtet. Nogle restauranter er inkluderet i krydstogtsprisen, og andre kan I spise på imod et mindre tillæg. 

Celebrity Edge tilbyder ikke en, men fire gratis hovedrestauranter, der er inkluderet i prisen: Normandie, Tuscan, Cosmopolitan og Cyprus. Hver restaurant har den samme lækre menu, der skifter hver aften. Hver af de fire restauranter tilbyder sin egen atmosfære samt et udvalg af eksklusive, regionalt inspirerede retter og drikkevarer. Internationalt inspirerede retter skabt af en kok med Michelin stjerner. 

Hovedrestauranter
Tuscan. Autentisk mad i en lækker atmosfære inspireret af italiensk mode og film. 
Normandie. Det franske køkken og vine i en atmosfære, der fremkalder forår i Paris på nethinden. 
Cosmopolitan. Nye amerikanske favoritter tilberedt med spændende påvirkninger fra hele verden. 
Cyprus. Græsk inspireret, med fokus på fisk og skaldyr, i en fantastisk atmosfære. 
Blu. Mad tilberedt med fantasi, eksklusivt for AquaClass gæster®. 
Luminae at TheRetreat. Ekstraordinær service og mad for gæster på The Retreat. 

De små spisesteder
Eden Café & Bar. Mad og drikke i det mest storslåede rum, som Celebrity Cruises
har designet til dags dato. 
Grand Plaza Café. Friskbagt sødt, snacks og mini-sandwiches. 
MastGrill. På pool-dækket kan I få en saftig burger og forfriskende drikkevarer. 
Oceanview Café. En verden af pasta, pizza, stir-fry, sushi, salater og desserter. 
Spa Café and Juice Bar. Tilbyder friske og sunde godter.  

Specialrestauranter (mod tillæg)
Eden Restaurant. Eksperimenterende og nytænkende retter fra et åbent køkken i restauranten. 
Fine Cut Steakhouse. Det fineste kød, tilberedt lige som I ønsker det. 
Le Petit Chef. En interaktiv madoplevelse - en historiefortælling samtidig med en uovertruffen madoplevelse.
Le Grand Bistro. Med mad og dufte, der får jer til at føle, I sidder på en fortovscafé i Paris. 
Magic Carpet. Udvidelse af Raw on 5, restauranten på dæk 5. 
Raw on 5. Serverer retter med alt godt fra havet. Masser af frisk fisk, østers, muslinger, krabber og hummer. 
Rooftop Garden Grill. Barbecue i det fri og med havudsigt. 

Barer & lounges 
Café al Bacio, Casino Bar, The Club, Martini Bar, Pool Bar, The Retreat Lounge, The Retreat Pool Bar, Il Secondo al Bacio og Sunset Bar. 

Læs om Celebrity Cruises her

Celebrity Edge
Celebrity Edge
Kahyt med infinite balkon på Celebrity Edge
Kahyt med infinite balkon på Celebrity Edge
Udvendig kahyt på Celebrity Edge
Udvendig kahyt på Celebrity Edge
Indvendig kahyt på Celebrity Edge
Indvendig kahyt på Celebrity Edge
The Magic Carpet ombord på Celebrity Edge
The Magic Carpet ombord på Celebrity Edge
The Magic Carpet ombord på Celebrity Edge
The Magic Carpet ombord på Celebrity Edge
The Grand Plaza ombord på Celebrity Edge
The Grand Plaza ombord på Celebrity Edge
Cosmopolitan restauranten. En af fire hovedrestauranter ombord Celebrity Edge
Cosmopolitan restauranten. En af fire hovedrestauranter ombord Celebrity Edge
Tuscan restauranten. En af fire hovedrestauranter ombord Celebrity Edge
Tuscan restauranten. En af fire hovedrestauranter ombord Celebrity Edge
Cyprus restauranten. En af fire hovedrestauranter ombord Celebrity Edge
Cyprus restauranten. En af fire hovedrestauranter ombord Celebrity Edge
Normandie restaurant. En af fire hovedretauranter ombord Celebrity Edge
Normandie restaurant. En af fire hovedretauranter ombord Celebrity Edge
Cafe Al Bacio ombord Celebrity Edge
Cafe Al Bacio ombord Celebrity Edge
The Solarium ombord Celebrity Edge - et kun for voksne område
The Solarium ombord Celebrity Edge - et kun for voksne område
Eden Cafe ombord på Celebrity Edge
Eden Cafe ombord på Celebrity Edge
OceanView cafe ombord Celebrity Edge
OceanView cafe ombord Celebrity Edge
OceanView Cafe ombord Celebrity Edge
OceanView Cafe ombord Celebrity Edge
Charlotte kan hjælpe med at skræddersy dit Celebrity Cruise

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt med Celebrity Cruises!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: