Grupperejsens fordele med individuel frihed
Grupperejsens fordele med individuel frihed

Hvad er det, og hvad er fordelene ved konceptet?

Vi oplever, at flere og flere af vores kunder efterspørger rejser, der kombinerer grupperejsens sociale fællesskab, og den tryghed der er ved at rejse sammen i en gruppe med den individuelle frihed til selv at tilrettelægge dagenes indhold og tempo. Til disse personer tilbyder vi konceptet, vi kalder ’fast pris, fast afrejse’, som er en mellemting mellem en grupperejse og en individuelt, skræddersyet rejse.

På disse rejser får man de bedste fordele fra den traditionelle grupperejse - som den faste pris, en nøje planlagt rejserute med transport fra sted til sted og ikke mindst muligheden for at følges med andre rejseglade danskere. Forskellen er blot, at der ikke følger en rejseleder med på rejserne, ligesom at der ikke er et på forhånd 100 % fastlagt dagsprogram.

Dette betyder, at man har friheden til at tilrettelægge det meste af rejsen selv, ligesom man vil have tid til opleve på egen hånd, uden at man mister trygheden og det sociale rejsefællesskab, man kender fra den klassiske grupperejse.

Du har nok gennemskuet, er der er en lang række fordele ved vores ’fast pris, fast afrejse’-koncept, og nedenfor har vi lavet en oversigt med de vigtigste:

  • Rejs på en fast dato til en fast pris – vi booker fly, hoteller og kahytter på vores krydstogter et godt stykke tid i forvejen, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig en fast pris og en fast afrejsedato ofte 6-9 måneder inden afrejse.
  • Altid en god pris – netop fordi vi booker en masse ting lang tid i forvejen, kan vi ofte tilbyde en rigtig skarp pris på disse rejser – selv i højsæsonerne!
  • Tryghed & sikkerhed på rejsen – vi kender alle følelsen af usikkerhed, når man skal ud at rejse, og derfor kan det være rigtig rart at rejse i en gruppe med ligesindede, så man ikke er helt alene, når man f.eks. står i en lufthavn i Kenya eller på et hotel i Malaysia. Derudover bliver I også mødt af modtagerkomitéer på rejsens destinationer, som sikrer, at I kommer godt fra sted til sted. 
  • Masser af bekvemmelighed og komfort – mange af de praktiske ting såsom fly, transfers, overnatning osv., har vi som sagt nøje udvalgt på forhånd, så det eneste I egentlig skal bekymre jer om, er hvad I vil opleve på rejsen!
  • Mulighed for socialt samvær med de andre gruppen – hvis I ønsker det!
  • Individuel fleksibilitet og frihed til selv at bestemme – I har mulighed for at skræddersy store dele af det daglige program efter jeres ønsker – naturligvis indenfor rammerne af rejsen.
Vi tilbyder også konceptet på udvalgte safarirejser til både Kenya og Tanzania.

Hvem henvender konceptet sig til? 

Vores rejser med fast pris og fast afrejse er tiltænkt den voksende gruppe af rejselystne danskere, der nyder rejser med det sociale fællesskab og den tryghed, man kender fra grupperejsen, men som samtidig også gerne vil have muligheden for at opleve på egen hånd, og ikke nødvendigvis ønsker at tilbringe hver eneste dag i samvær med de andre i gruppen.

Så hvis I godt kan lide tanken om en rejse med høj kvalitet til en fast, skarp pris, hvor I rejser sammen i en gruppe med andre danskere, men hvor der samtidig er tid og plads til selv at tage på opdagelse, så er disse rejser måske noget for jer!

Hvordan foregår disse rejser?

Rejser foregår på den måde, at I rejser fra Danmark i samlet flok. Når I ankommer til destinationen, bliver I modtaget i lufthavnen af en lokal BENNS-repræsentant, som sikrer, at I kommer trygt og sikkert videre. Al transport foretages sammen med de andre i gruppen, ligesom I indkvarteres på de samme hoteller. Når det er tid til at vende snuden hjemad mod Danmark, har vi ligeledes sørget for fælles transport til den pågældende lufthavn, hvorfra I flyver hjem med gruppen.

Som regel inkluderer vi enkelt udflugter på rejserne, som foretages i fællesskab med gruppen og en lokal guide, men de dage der ikke er planlagt nogen aktiviteter, har I helt frie tøjler til at selv tilrettelægge jeres tid og udforske på egen hånd.

Til sidst på rejsen inkluderer vi som regel nogle dages badeferie på nøje udvalgte destinationer. Vær opmærksom på, at der som udgangspunkt ikke er inkluderet en stranddel på vores krydstogter, men dette, eller eksempelvis en storbyferie, kan naturligvis tilkøbes på individuel basis, hvis I ønsker det.

Vi har mange år tilbudt konceptet på vores krydstogtrejser.

På hvilke rejsetyper tilbyder vi konceptet?

Faktisk har vi tilbudt vores ’fast pris, fast afrejse’-koncept i en del år, men fordi vi oplever en stigende interesse for disse typer rejser, er vi de senere år begyndt at udforske mulighederne for at udvide udbuddet. Indtil videre tilbyder rejser med fast pris og fast afrejse indefor følgende rejsetyper:

Særlige vilkår for rejserne

For at vi kan gennemføre disse rejser, skal der som udgangspunkt være minimum 10 rejsende i gruppen. Skulle vi stå i den uheldige situation, at vi ikke har 10 deltagere, forsøger vi altid at finde en alternativ løsning, hvorfor ændringer i f.eks. fly kan forekomme. I meget sjældne tilfælde kan rejsen blive annulleret, og dette vil i så fald blive meddelt senest 2 måneder inden afrejse.

Er du interesseret i at høre mere om vores 'fast pris, fast afrejse'-koncept, eller sidder du med spørgsmål til ovenstående, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Rejser med fast pris & fast afrejse -få både alle grupperejsens fordele og god tid til at skabe minder på egen hånd
Rejser med fast pris & fast afrejse -få både alle grupperejsens fordele og god tid til at skabe minder på egen hånd