Hvad er rejser med "Fast pris, fast afrejse"?

Vi oplever, at flere og flere af vores kunder efterspørger rejser, der kombinerer grupperejsens sociale fællesskab, tryghed og økonomiske fordele, samt den individuelle frihed til selv at tilrettelægge dagenes indhold og tempo. Til disse personer tilbyder vi konceptet, vi kalder "Fast pris, fast afrejse", som er en mellemting mellem en grupperejse og en individuel rejse.

På disse rejser får man de bedste fordele fra den traditionelle grupperejse, som den faste pris, en nøje planlagt rejserute med transport fra sted til sted og ikke mindst muligheden for at følges med andre rejseglade danskere. Forskellen er blot, at der ikke følger en rejseleder med på rejserne, ligesom at der ikke er et på forhånd 100 % fastlagt dagsprogram.

Dette betyder, at man har friheden til at tilrettelægge det meste af rejsen selv, ligesom man vil have tid til opleve på egen hånd, uden at man mister trygheden og det sociale rejsefællesskab, man kender fra den klassiske grupperejse.

 

Fordele ved "Fast pris, fast afrejse"

Der er en hel del fordele ved konceptet. De væsentligste er:

  • Fast, skarp pris: Vi booker i god tid fly, hotelværelser, skibskahytter mm. til en fast dato, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig en skarp pris på rejsen – selv i højsæsoner.
  • Tryghed på rejsen: Du rejser i en gruppe af andre danskere og bliver mødt af en repræsentant fra BENNS på destinationen, som sørger for, at I kommer sikkert fra A til B.
  • Kvalitet og komfort: Vi har nøje udvalgt de gode flyforbindelser, transfers, indkvartering og oplevelser, så du skal bare koncentrere dig om at nyde det.
  • Socialt samvær: Der er mulighed for at tage del i fællesskabet, hvis man ønsker det. Du kan hygge dig med de andre i gruppen, og du kan trække dig tilbage, når du ønsker.
  • Individuel fleksibilitet: Du har mulighed for at tilrettelægge store dele af rejsens program helt efter egne ønsker.
Vi har mange krydstogtrejser med "Fast pris, fast afrejse"
Vi har mange krydstogtrejser med "Fast pris, fast afrejse"

Hvem henvender konceptet sig til? 

Konceptet er tiltænkt den voksende gruppe af rejselystne danskere, der nyder rejser med det sociale fællesskab og den tryghed, man kender fra grupperejsen, men som ikke har brug for at blive holdt i hånden af en rejseleder, og som samtidig gerne vil have muligheden for at opleve på egen hånd.

Så hvis du godt kan lide tanken om en rejse med høj kvalitet til en fast, skarp pris, hvor du rejser sammen i en gruppe med andre danskere, men samtidig har frihed til at indrette dagene, er dette helt sikkert noget for dig.

Hvordan foregår disse rejser?

Rejserne foregår på den måde, at I rejser fra Danmark i samlet flok. Når I ankommer til destinationen, bliver I modtaget i lufthavnen af en lokal BENNS-repræsentant, som sikrer, at I kommer trygt og sikkert videre.

Al transport foretages sammen med de andre i gruppen, ligesom I indkvarteres på de samme hoteller eller sejler på det samme krydstogtskib.

Når det er tid til at vende snuden hjemad mod Danmark, har vi ligeledes sørget for fælles transport til den pågældende lufthavn, hvorfra I flyver hjem med gruppen.

Som regel inkluderer vi enkelte udflugter på rejserne, som foretages i fællesskab med gruppen og en lokal guide, men der vil også være dage, hvor der ikke er planlagt nogen aktiviteter, og du kan nyde ferien på egen hånd.

På safarirejser med "Fast pris, fast afrejse" foregår safaridelen med gruppen, men der kan være "fritid" på badeferiedelen
På safarirejser med "Fast pris, fast afrejse" foregår safaridelen med gruppen, men der kan være "fritid" på badeferiedelen

På hvilke rejsetyper tilbyder vi konceptet?

Vi har i mange år haft succes med konceptet på vores krydstogtrejser. Mange krydstogtkunder nyder at kunne rejse til og fra havnebyer i en gruppe, men de behøver ikke at have en rejseleder med ombord på skibet, så her er det oplagt med "Fast pris, fast afrejse".

Vi tilbyder også konceptet på safarirejser, hvor man tager på guidede safariture med gruppen og bor på de samme lodges, men så er der f.eks. også nogle dages badeferie, hvor man kan tilrettelægge dagene, som man vil.

Se alle vores krydstogtrejser

Se alle vores safarirejser

 

Kig efter turene med "Fast pris, fast afrejse".

 

Særlige vilkår for rejserne

For at vi kan gennemføre disse rejser, skal der som udgangspunkt være minimum 10 rejsende i gruppen. Skulle vi stå i den uheldige situation, at vi ikke har 10 deltagere, forsøger vi altid at finde en alternativ løsning, hvorfor ændringer i f.eks. fly kan forekomme. I meget sjældne tilfælde kan rejsen blive annulleret, og dette vil i så fald blive meddelt senest 2 måneder inden afrejse.

Er du interesseret i at høre mere om konceptet og vores ture, eller sidder du med spørgsmål til ovenstående, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Grupperejsens fordele kombineret med individuel frihed er hovedelementerne i konceptet
Grupperejsens fordele kombineret med individuel frihed er hovedelementerne i konceptet