65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Giv dine medarbejdere en oplevelse ud over det sædvanlige

I en travl og hektisk hverdag kan det være svært at nå alt og komme omkring hver enkelt medarbejder. Derfor er der mange virksomheder som vælger, at belønne deres medarbejdere og kollegaer med en personalerejse, så de sammen kan få en sjov og anderledes oplevelse, ud over det der sker i virksomheden. Formålet med en personalerejse kan variere fra virksomhed til virksomhed, men vigtigst af alt er det, at I som virksomhed får en personalerejse ud over det sædvanlige, og at vi i samarbejde får skræddersyet en rejse ud fra jeres ønsker og behov.

Tiden er en vigtig faktor på en personalerejse

Personalerejser er ofte relativt korte og intensive, hvorfor en forlænget weekend til en storby ofte er et godt bud på en personaletur. Personalerejser kan tilrettelægges så der dels er mulighed for i fællesskab at få nogle gode oplevelser, men også med mulighed for på egen hånd, at gøre sine erfaringer. Det kan også være at I som virksomhed gerne vil kombinere jeres personalerejse med noget fagligt, hvilket vi også kan være behjælpelig med. Uanset om I har behov for konferencefaciliteter på hotellet, eller vil på et virksomhedsbesøg som er branchefagligt. Vores lange erfaring og samarbejde med dygtige og professionelle leverandører gør, at vi er det oplagte valg når der skal vælges rejsebureau til personalerejsen.

Vi planlægger personalerejser ud fra jeres kriterier og er opmærksomme på, at da tiden er vigtig, skal man finde de rette tider med enten bus, fly eller tog, så I får det maksimale ud af jeres rejse.

Overlad det praktiske til os

Vi hjælper med de praktisk gøremål i det omfang I måtte ønske når I skal booke personalerejser: booking af fly, hotel, transfers, restauranter eller lign.

Vi behandler hver henvendelse med udgangspunkt i jeres unikke behov og ønsker - så kontakt os for en snak om mulighederne for netop jeres ønsker når det drejer sig om personalerejser og personaleture.

Jeres personlige rejsekonsulent

En af vores vigtigste opgaver er kunderne og alle detaljer omkring planlægningen af personalerejser. Alt skal klappe så I ikke får en dårlig oplevelse på rejsen. Vi gør meget ud af dialogen med vores kunder, og I er i centrum for vores arbejde. Alle vores kunder får derfor tilkoblet en personlig rejsekonsulent, som vil hjælpe jer både før, under og efter rejsen. I samarbejde planlægger I den optimale personalerejse.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse med henblik på personalerejser og personaleture. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Personalerejser og personaleture
Personalerejser og personaleture
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: