65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Det er muligt at arrangerer møder, seminarer og konferencer over hele verden. Hvis I ikke har fastlagt destinationen på forhånd, vil det være oplagt at se på, hvor meget tid I har til rådighed.

Hvis I kun har begrænset tid til rådighed vil det være oplagt at overveje, Berlin, Hamborg eller måske mindre kendte destinationer i Nordtyskland, så som Rostock, Schwerin, Wismar, Lübeck og Stralsund, som jo alle ligger i en rimelig afstand fra Danmark. Det gør det nemt at komme hertil, og tidsmæssigt, vil I spare en masse.

Vi kan ligeledes anbefale jer, at se på destinationer med en direkte flyrute, så I ikke skal bruge tid på flyskift. Vi hjælper gerne i forbindelse med vejledning af dette. Der er mange gode forbindelser til større byer i Europa, hvor det kan være oplagt at afholde et møde, et seminar eller en konference.

Har I lidt længere tid til rådighed, kan der jo arrangeres møder/seminarer/konferencer i hele Europa og i resten af verdenen. 

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse med henblik på møder og konferencer i udlandet. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Møder og konferencer i udlandet
Møder og konferencer i udlandet
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: