65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Det er muligt at arrangerer møder, seminarer og konferencer over hele verden. Hvis I ikke har fastlagt destinationen på forhånd, vil det være oplagt at se på, hvor meget tid I har til rådighed.

Hvis I kun har begrænset tid til rådighed vil det være oplagt at overveje, Berlin, Hamborg eller måske mindre kendte destinationer i Nordtyskland, så som Rostock, Schwerin, Wismar, Lübeck og Stralsund, som jo alle ligger i en rimelig afstand fra Danmark. Det gør det nemt at komme hertil, og tidsmæssigt, vil I spare en masse.

Vi kan ligeledes anbefale jer, at se på destinationer med en direkte flyrute, så I ikke skal bruge tid på flyskift. Vi hjælper gerne i forbindelse med vejledning af dette. Der er mange gode forbindelser til større byer i Europa, hvor det kan være oplagt at afholde et møde, et seminar eller en konference.

Har I lidt længere tid til rådighed, kan der jo arrangeres møder/seminarer/konferencer i hele Europa og i resten af verdenen. 

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse med henblik på møder og konferencer i udlandet. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Møder og konferencer i udlandet
Møder og konferencer i udlandet

Find din firma- eller temarejse her

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: