65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

De senere år har vi mødt en større efterspørgsel fra byggebranchen fra grupper af arkitekter, tegnestuer, entreprenører m.m., der ønsker at tage på arkitektrejser eller studietur til udlandet for at se arkitektur, nybyggeri, opleve andre miljøer, måske for at søge inspiration eller som en del af personaleplejen.

Vi har arrangeret arkitektrejser og haft grupper af arkitekter fra hele landet, og destinationsønskerne spreder sig lige fra Beijing i øst til New York i vest, fra Helsinki i nord til Portugal i syd.

Vi sørger typisk for alle de praktiske gøremål: booking af hotel, fly, lokaler, transfers osv. Ligeledes kan vi sagtens i forbindelse med arkitekternes studietur arrangere diverse besøg på museer og restauranter.

Vi arrangerer arkitektrejser med øje for jeres ønsker og forventninger til en udbytterig rejse uden praktisk besvær - kontakt os for en snak om mulighederne for netop jeres ønsker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres arkitektrejse. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

La Sagrada Familia i Barcelona
La Sagrada Familia i Barcelona
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: