65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

De senere år har vi mødt en større efterspørgsel fra byggebranchen fra grupper af arkitekter, tegnestuer, entreprenører m.m., der ønsker at tage på arkitektrejser eller studietur til udlandet for at se arkitektur, nybyggeri, opleve andre miljøer, måske for at søge inspiration eller som en del af personaleplejen.

Vi har arrangeret arkitektrejser og haft grupper af arkitekter fra hele landet, og destinationsønskerne spreder sig lige fra Beijing i øst til New York i vest, fra Helsinki i nord til Portugal i syd.

Vi sørger typisk for alle de praktiske gøremål: booking af hotel, fly, lokaler, transfers osv. Ligeledes kan vi sagtens i forbindelse med arkitekternes studietur arrangere diverse besøg på museer og restauranter.

Vi arrangerer arkitektrejser med øje for jeres ønsker og forventninger til en udbytterig rejse uden praktisk besvær - kontakt os for en snak om mulighederne for netop jeres ønsker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres arkitektrejse. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

La Sagrada Familia i Barcelona
La Sagrada Familia i Barcelona

Find din firma- eller temarejse her

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: