Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Komodo Island Boats

Komodo Island Boats består af tre traditionelle både, som man kan overnatte på, mens man besøger Komodo Island. Bådene hedder Ara Vista, The White Pearl og Kapal Ciela. 

Ara Vista:

En nyrenoveret båd, der ligger i Labuan Bajo. Gæster vil kunne nyde det lækre soldæk samt en række oplevelser såsom badning og andre vandaktiviteter.

Shuttle til og fra båden samt opbevaring til bagage er inkluderet og båden har en døgnåben reception.

Båden har fire kahytter. I indkvarteres i dobbeltværelser af varierende størrelse. Kahytterne har alle privat badeværelse samt linned og håndklæde. Nogle af kahytterne har derudover en mindre privat terrasse. 

Morgenmaden er inkluderet og består af en asiatisk buffet med lokale specialiteter, frugt og juice. Frokost kan bestilles til båden og nydes ombord.

Gæster kan slappe af i baren eller loungen ombord samt deltage i yoga-timer. Ombord finder I også et picnic-område og grill-område. Derudover er de omkringliggende omgivelser indbydende med mulighed for snorkling og strandture.

The White Pearl:

Denne træbåd blev sat i søen i 2019 og sejler rundt i Komodo-området. 

Der er to kahytter ombord med aircondition og plads til to personer i hver. Den ene kahyt har en dobbeltseng, mens den anden har to enkeltsenge. Kahytterne har delt badeværelse med badekar og bruser. Linned og håndklæde er inkluderet og kahytterne har TV.

Derudover har skibet en indendørs lounge og spiseområde. På dækket findes solsenge samt udendørs spiseområde. 

Gæster kan nyde solen på dækket og båden har mulighed for snorkling. Derudover ligger båden ideelt for at tage på udflugt til Komodo National Park og de fine omkringliggende øer.

Kapal Ciela:

Kapal Ciela blev lanceret i 2020.

Båden har kapacitet til 15 gæster, som kan nyde faciliteterne ombord. Kahytterne har enten en enkelt dobbeltseng, køjesenge eller en kombination, så der er mulighed for flere overnattende på hvert værelse. Hver kahyt har dertil sit eget private badeværelse og aircondition.

Vælg imellem kahytter med balkon eller vindue med havudsigt.

Udstyr til snorkling er tilgængeligt og inkluderet under opholdet.

Måltiderne kan nydes i det store udendørs spiseområde. Derudover er der god plads til afslapning og solbadning på soldækket ombord.

Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Indonesien

Interesseret i en rejse til Indonesien?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Indonesien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: