65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om lodgen

Gorges Lodge i Zimbabwe ligger idyllisk på kanten af Batoka Gorge, 10 km fra Victoria Falls og 200 meter over floden Zambezi. Luksuslodgen har bl.a. nogle af de mest spektakulære udsigtspunkter i det sydlige Afrika, og det hele toppes med et frodig og smukt landskab omkring. Her venter der unikke oplevelser ved Victoria Falls, som kun ligger en halv times kørsel væk. 

Ved Dibu Dibu, på den østlige kant af ejendommen, kan I nyde tryllebindende solnedgange. Hvis vejret tillader det, kan man desuden få øje på sortørne og andre rovfugle, som ofte svæver majæstetisk i luften.

"Living on the edge"

På hver side af den stilfulde hovedbygning ligger der i alt 10 små "hytter", eller chalets, bygget i sten med stråtag, hvor hver og en byder på en fantastisk udsigt over kløften og Zambezi. Alle hytterne er elegant indrettede med veranda, loftsvifte, minibar og bad med brus og toilet. Se frem til en luksuriøs overnatning!

Faciliteter på Gorges Lodge:

  • Hovedbygningen består af et åbent spiseområde, bar og en lounge med pejs og spisestue – perfekt udsigtspunkt over Batoka Gorge
  • Pool
  • Gratis WiFi i hovedbygningen
  • Mobildækning

En del af Imvelo Safari Lodges – Rejs med god samvittighed

Gorges Lodge er en af Imvelo Safari Lodges' 6 lodges. Imvelo er kendt for sine luksuriøse overnatningsteder i utrolige omgivelser, som til sammen danner de perfekte rammer for en safari i Zimbabwe.

Imvelo fokuserer også på økoturisme og bæredygtighed for at passe på naturen, dyrelivet og lokalsamfundet på den bedst mulige måde. For Imvelo er det vigtigt at give noget tilbage i områderne, de opererer i, i form af blandt andet vandforsyninger til vandhullerne under de tørre måneder i Hwange National Park og udstyr til skolebygningene i landsbyerne i nærheden af de forskellige lodges. 

Læs mere om Victoria Falls. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmerejse til Victoria Falls. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen. 

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Zimbabwe

Interesseret i en rejse til Zimbabwe?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Zimbabwe!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: