65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Lake Naivasha Sopa Lodge

Lake Naivasha Sopa Lodge er Sopa kædens bedste lodge/resort i Kenya. Resortet er beliggende lige ved Naivasha søen og man kan nyde den smukke, frodige have, som altid byder på et fint dyreliv: giraffer, zebraer, vandbukke og vortesvin samt de små colobus aber og grønne marekatte. Om natten er det især flodheste, der står for ”safarien” ved lodgen - dem bør man dog holde sig på ærbødig afstand af.

Det er en rigtig dejlig lodge; der er naturligvis swimming pool og alle de fælles faciliteter er at finde i lodgens flotte hovedbygning, mens indkvarteringen foregår i de 21 hytter, som hver har 4 store værelser med udsigt ud over den velanlagte have. Fra de øverste værelser er der fin udsigt ud til søen. De rummelige værelser har et opholdsrum, mens de øverste har egen balkon. Alle værelser har eget badeværelse en suite, og det er muligt at bestille ikke-ryger værelser.

Børn er meget velkomne her, og specielle børnesenge kan arrangeres til de helt små. Desuden arrangeres et væld af aktiviteter – fra fiskeri til hesteridning.

Læs mere om Lake Naivasha.

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: