1. Naturen

Naturen på New Zealand er helt fantastisk. I finder alt fra varme, solbeskinnede paradisstrande til kolde snedækkede bjerge og gletchere. I kan opleve aktive vulkaner, svømme med delfiner, spotte hvaler, trekke i endeløse regnskove eller dåne over de mest imponerende fjorde og søer. Og alt dette er inden for et par timers kørsel fra hinanden.

2. Road Trips

New Zealand er skabt til Road Trips - at opleve landet på fire hjul og egen hånd. Sammenlignet med naboen Australien, så er New Zealand ikke særlig stor, og I kan nemt udforske store dele af landet selv.

Samtidig er befolkningen kun på fire millioner mennesker, så I vil ofte have de lange vejstrækninger og den skønne natur helt for jer selv. Fra nordspidsen til sydspidsen er der kun ca. 1600 km., så I kan få et hav af oplevelser på relativ kort tid.

Der er mulighed for at se pukkelhvaler i New Zealand
Der er mulighed for at se pukkelhvaler i New Zealand

3. Adrenalinsus

New Zealand også et fantastisk sted at besøge, hvis I vil opleve et adrenalinsus. For de eventyrlystne er der både elastikspring, klatring, skiløb, snowboarding, windsurfing, drageflyvning, skydiving, faldskærmsudspring, rafting, jetskiing, mountainbiking og helikopterture. Det første sted i verden, hvor elastikspring blev drevet kommercielt, var faktisk på Kawarau Bridge i New Zealand.

4. Nationalparker

New Zealands 14 nationalparker kan prale med mere end 30.000 kvadratkilometer forskelligartet natur. Nationalparkerne er klar til jer – og til at blive udforsket til fods, i båd, i bil eller via luften. Og der er aktiviteter lige fra fluefiskeri, camping og skiløb til badning i varme kilder, trekking og oplevelser på hesteryg.

5. Indbyggerne

Indbyggerne på New Zealand er en skøn og mangfoldig blanding af mennesker fra hele verden, men især fra Europa, Asien, øerne i Stillehavet samt deres egne Maorier.

New Zealænderne - også kaldet Kiwierne efter deres lille nationale strudsefugl - lever det meste af deres tid udendørs. De er super sociale og deltager i enhver begivenhed. De er stolte af deres lille land og bedst af alt: de deler det gerne med resten af verden.

Læs mere om New Zealand her.