Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Krydstogt i Europa

På et krydstogt i Europa med BENNS vil I få en rejse med det bedste fra hele verden: Fed kultur, storslåede byer, maleriske øer, autentisk stemning og et herligt rejsefællesskab, ofte med andre danskere.

Et krydstogt i Europa er den ideelle rejseform, hvis I vil opleve meget forskelligt på samme tur, undgå at pakke ind og ud hele tiden, og ønsker at blive transporteret rundt mellem rejsemålene på en yderst behagelig måde. En krydstogtsrejse er en ferie, hvor hotellet så at sige følger med på turen.

Et krydstogt i Europa kan tage mange former: Det kan være et krydstogt fra København, et krydstogt til Norge, et krydstogt i Middelhavet, et krydstogt til Nordkap og Svalbard, et krydstogt til Grønland, ja, det er næsten kun fantasien, der sætter grænser

Et krydstogt i Europa med BENNS er et fantastisk rejseeventyr for alle aldre og temperamenter, for uanset om I er til strandliv, kultur- eller naturoplevelser - I kan finde det hele på et krydstogt i Europa.

 

Krydstogt fra København

Et krydstogt fra København er i høj kurs hos alle, da man undgår den ofte lidt stressende flyrejse. På et krydstogt fra København checker man stille og roligt ind, stiger ombord og sejler tur / retur til København. Et krydstogt fra København er som oftest centret omkring et krydstogt i Østersøen og et krydstogt til Norge.

Et helt særligt krydstogt fra København er det krydstogt vi kalder et 'repositioning cruise'. Her sejler man fra København til Italien via den iberiske halvø og flyver retur til København. Et meget eftertragtet krydstogt. Rejsen foretages også den modsatte vej.

 

Krydstogt til Norge

Et krydstogt til Norge er altid populært, og en rejse mange tager igen og igen. Norge er bare smukt og et krydstogt til Norge byder på alle de seværdigheder og uforglemmelige oplevelser, man forventer af landet: Storslået natur, smukke vandfald, rivende fosser, grønne dale, bjergtagende fjorde, charmerende byer og laid-back stemning.

Det klassiske cruise til Norge kalder vi 'Krydstogt til de Norske Fjorde'. Et cruise til Norge er klart for naturelskere.

 

Cruise i Norge

Hurtigruten er den berømte norske postbåd, som kan tage jer med på et cruise i Norge. Her sejler man typisk fra Bergen til Honningsvåg ved Nordkap. Et sådant cruise i Norge kan gøres på ca. 14 dage (7 dage hver vej) og giver jer en unik mulighed for at komme ind i snævre fjorde og sejle indenskærs, da skibene er noget mindre end normale krydstogtsskibe.

 

Krydstogt i Østersøen

Et krydstogt i Østersøen er typisk et krydstogt fra København. Det klassiske krydstogt i Østersøen går til en række kendte hansestæder i Østersøen og når helt frem til Skt. Petersborg i Rusland, hvor skibet vender og returnerer mod København. Ofte besøgte rejsemål tæller udover Skt. Petersborg Warnemünde, Gdansk, Tallinn, Helsinki og Stockholm.

 

Krydstogt til Nordkap

Et krydstogt til Nordkap er noget helt særligt. Alle har en drøm om at opleve midnatssolens land og på nogle få afgange om sommeren - typisk juni/juli - er dette muligt. Et krydstogt til Nordkap kan ofte gøres ud af Kiel eller Hamborg i Tyskland. 

 

Krydstogt i Middelhavet

Tag med på krydstogt til Middelhavet og oplev friheden på havet. Et krydstogt i Middelhavet er for alle aldre og en uforglemmelig oplevelse for livet. Et cruise i Middelhavet byder på masser af muligheder ombord og dertil kommer muligheden for at besøge alle de fantastiske storbyer langs Middelhavet. Oplev stemningen ombord, slap af og nyd stemningen eller deltag i et utal af underholdningsmuligheder. Et krydstogt i Middelhavet er en rejse, du sent vil glemme.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogt i Europa. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

Geirangerfjorden - Krydstogt i Europa
Geirangerfjorden - Krydstogt i Europa
Krydstogt i Europa - Venedig
Krydstogt i Europa - Venedig
Norway
Norway
Norway
Norway
Greenland
Greenland
Norway
Norway
Rejseekspert Charlotte kan skræddesy din krydstogtsrejse i Europa

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt i Europa!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: