Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Europa

Man behøver ikke at rejse langt væk fra Danmark for at få nogle uforglemmelige ferieoplevelser, da I finder mange spændende steder at udforske i Europa. I Europa er det både landskabet og kulturen, der varierer meget over relative korte afstande. 

BENNS tilbyder spændende rejser til udvalgte destinationer i Europa. Mange af de europæiske storbyer kan opleves på nogle af vores spændende krydstogter. Eller måske er det mere den smukke natur på Færøerne eller i Island i det nordlige Europa, der trækker? 

 

Krydstogtrejser til Middelhavet

Uanset om man tager på krydstogt i det østlige eller vestlige Middelhav, vil man helt sikkert få fantastiske oplevelser. På en rejse til Middelhavet, til havs, kan man nyde alle de mange fasciliteter ombord om aftenen, efter en dag fyldt med oplevelser i land. Det kan være byer som Barcelona, Marseille, Palma i vest og Venedig, Dubrovnik og Katakolon i øst. 

På en rejse rundt i middelhavet har man mulighed for at kombinere mange seværdigheder og rejsemål på samme tur, mens man bor i skønne omgivelser og slipper for at pakke ud mere end én gang. 

 

Rejser til det nordlige Europa

Flere og flere danskere ønsker at opleve mere af det nordlige Europa, og det kan vi godt forstå. Det nordlige Europa byder på fantastiske naturoplevelser. Uanset om man tager på krydstogt op langs Norges fjorde og til Svalbard, eller om turen går til naturskønne Færøerne og Island.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Europa. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Hyggelige Marseille i Middelhavet
Hyggelige Marseille i Middelhavet
Oplev det unikke dyreliv i det nordlige Europa
Oplev det unikke dyreliv i det nordlige Europa
Hyggelige Bergen i Norge
Hyggelige Bergen i Norge

Læs mere

Rejseekspert Charlotte kan skræddersy din rejse i Europa

Interesseret i en rejse til Europa?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Europa!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: