65 65 65 63
Mandag - fredag 08.30 - 14.00.
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63

Historisk heldagsudflugt i Beijing

Heldagsudflugt i og udenfor Beijing med engelsktalende guide, hvor I besøger flere af byens attraktioner og landemærker. Udflugten varer ca. 8 timer inklusive frokost og transfer tilbage til hotellet. Turens højdepunkter er:
Tai Chi og Temple of Heaven. Temple og Heaven er et smukt tempel, der blev bygget i perioden 1406 – 1420. Ved siden af templet ligger en populær park, hvor mange indbyggere dyrker Tai Chi.
• Tiananmen Square. Byens centrale, store plads, der regnes for den største i verden. Pladsen er omkranset af vigtige bygninger som Tiananmen Tower, Folkets Hal, Maos Memorial Hall, Kinas nationalmuseum og monumentet for Folkets Helte
• Den forbudte By. Paladset blev oprindeligt bygget af kejser Yongle i perioden 1406 – 1420. Paladset er så stort, at der er ansat et restaureringshold på fuld tid, som er beskæftiget med at male og reparere paladset. I alt 24 kejsere fra Ming og Qing dynastierne har boet og regeret herfra. Den forbudte By er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.
• Hutongerne med rickshaw. Her kommer I til at opleve de snævre gader og sideveje, som typisk forbindes med Beijing. Gaderne dannes af de små private gårdhuse, Siheyuan, der støder op til hinanden, en efter en. Flere beboelsesområder er blevet dannet på denne måde. Hutongernes gader ligger som gaderne på fx. Mamnhattan, d.v.s. i lige linjer – 90 grader på hinanden.
• Houhai, Back Sea & Nanluoguxiang områderne. Disse områder er kendt som det skønne Shi Cha Hai område, en af byens sociale centre. Her finder i masser af små gårdhuse, tidligere ejet af kendte forfattere og kunstnere. Nanluoguxiang især er berømt for sine hutonger og gårdhuse , men også kendt for sine caféer, barer, tøjbutikker og håndværksbutikker.Prisen er baseret på grupper á minimum 10 personer.
Fra-pris pr. person 552,- Klik her for tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: