65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Danmark med dag-til-dag program og spændende aktiviteter

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


En studierejse i Danmark er ikke at kimse af. Danmark er et fantastisk land med så meget at opleve og genopleve, at en studietur i Danmark er en sand øjeåbner for de utrolige oplevelser vores land kan byde på.

Samtidig er en studierejse i Danmark helt i tråd med tiden ved at agere med globalt samfundsind og passe på kloden ved bl.a. at undgå flyrejsen. På alle studieture er faglig læring, socialt samvær og fælles oplevelser vigtige bidrag til helhedsoplevelsen, således også på en studietur i Danmark. 

Nogle vil sikkert mene, at en studietur i Danmark ikke er særlig fedt. Det kan vist kun bero på tanken om vejret, for en studietur i Danmark har alle de ingredienser, der tilsammen gør en klasserejse til en succes: Unik historie, kultur og natur, innovative virksomheder og industrier, mange indenfor bæredygtighed og 'grøn omstilling' og utallige muligheder for socialt samvær og fælles oplevelser. 

Studietur i Danmark

BENNS har derfor studierejser i Danmark og fokuserer på:

Studietur til København
Studietur til Aarhus/Skanderborg

NYT studieturskoncept

Vi har videreudviklet vores studierejsekoncept ifm. studieturene i Danmark og følgende elementer gør indholdets faglige profil meget stærkere: 

En fast 'grøn' dag er inkluderet på studieturen
Som et af verdens mest ambitiøse lande indenfor klima og bæredygtighed, har Danmark mange unikke destinationer og oplevelser der kan hjælpe klassen med at sætte fokus på området - enten som hovedfokus for turen eller "blot" et fast element. Af den anledning har vi inkluderet en fast grøn dag på vores studierejser i Danmark, der sætter det grønne i centrum. 

Forslag til aktiviteter ifm. de forskellige dage på studieturen
I alle vores studieture i Danmark har vi lavet forslag til både faglige og teambuilding aktiviteter, der gør turen studieturen i Danmark et godt alternativ - for både lærer og elev. Vi har sammensæt nogle unikke pakker som gør det let og overskueligt for dig at arrangere studieturen - og selvfølgelig stadig med den fleksibilitet og faglighed som turen kræver. Kontakt os for yderligere information om mulighederne på studierejsen.

Forslag til dag-til-dag program. Prisforslag inkl. aktiviteter.
Vi sætter et forslag op til studieturens forløb, dag-for-dag, hvor det tydeligt fremgår, hvilke aktivteter der er inkluderede, og hvilke aktiviteter, som er forslag og derfor valgfrie. Ønsker I at benytte jer af de valgfrie aktiviteter kan de naturligvis tilkøbes gennem BENNS.

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Danmark. Alternativt klik på tilbudsknappen herunder og bestil et tilbud her.

Klik her for tilbud

 

Fra kr.
1.080,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Transport og overnatning
  • Forslag til dag-til-dag program
  • En fast 'Grøn' dag på programmet inkl. aktiviteter
  • Forslag til aktiviteter på øvrige dage
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Danmark

Vi søger efter rejser til dig...

Studierejser i Danmark

Studierejser i Danmark

Hej! Jeg kan hjælpe med at arrangere jeres næste studietur i Danmark

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: