65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Gratis foredrag om Islam, eller møde med en Imam

At Tyrkiet er et muslimsk land ved de fleste, og skulle man være i tvivl, mindes man hurtigt om det, når der kaldes til bøn 5 gange dagligt fra de mange moskeer i byen.
Det er muligt på jeres studierejse til Istanbul at møde en medarbejder fra den Blå Moske eller en imam fra en af de mange moskeer i byer. Jeres studierejse inkluderer et besøg i den Blå Moske, hvor en medarbejder vil fortælle jer mere om Islam.
I får en generel introduktion til religionen samt en rundvisning i den smukke moske. I får naturligvis mulighed for at stille spørgsmål, og der udleveres en bog om Islam. Dette foredrag varer en lille times tid og skal bestilles i god tid inden afrejse.
Det er som nævnt også en mulighed at komme til at møde en imam. I så fald vil der være en tolk til stede, da de fleste imamer ikke taler engelsk. Ved dette besøg får I set den pågældende moske med diverse tilknyttede faciliteter, samt muligheden for at stille spørgsmål til imamen.
Imamen tager afsæt i jeres spørgsmål, så det er helt op til jer, hvor meget I skal have ud af mødet. Det er en spændende mulighed for et anderledes fagligt besøg.


Foredrag af medarbejder ved Den Blå Moske er gratis.
Imam-besøg inkl. engelsktalende guide kr. 1.755,00.

I skal selv tage offentlig transport til besøget.
Fra-pris pr. gruppe 1,-
Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: