65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63

Gratis foredrag om Islam, eller møde med en Imam

At Tyrkiet er et muslimsk land ved de fleste, og skulle man være i tvivl, mindes man hurtigt om det, når der kaldes til bøn 5 gange dagligt fra de mange moskeer i byen.
Det er muligt på jeres studierejse til Istanbul at møde en medarbejder fra den Blå Moske eller en imam fra en af de mange moskeer i byer. Jeres studierejse inkluderer et besøg i den Blå Moske, hvor en medarbejder vil fortælle jer mere om Islam.
I får en generel introduktion til religionen samt en rundvisning i den smukke moske. I får naturligvis mulighed for at stille spørgsmål, og der udleveres en bog om Islam. Dette foredrag varer en lille times tid og skal bestilles i god tid inden afrejse.
Det er som nævnt også en mulighed at komme til at møde en imam. I så fald vil der være en tolk til stede, da de fleste imamer ikke taler engelsk. Ved dette besøg får I set den pågældende moske med diverse tilknyttede faciliteter, samt muligheden for at stille spørgsmål til imamen.
Imamen tager afsæt i jeres spørgsmål, så det er helt op til jer, hvor meget I skal have ud af mødet. Det er en spændende mulighed for et anderledes fagligt besøg.


Foredrag af medarbejder ved Den Blå Moske er gratis.
Imam-besøg inkl. engelsktalende guide kr. 1.455,00.

I skal selv tage offentlig transport til besøget.
Pris pr. gruppe 1,-
Klik her for tilbud
Alle priser er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: