65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Amsterdam all inclusive

Glæd dig til en farverig og interaktiv workshop og guidet tur igennem den lyserøde og historiske del af Amsterdam med en stedkendt lokalguide og professionel storyteller, der tager jer med på en skøn og helt unik rejse med fokus på inklusion og diversitet.
Amsterdam er i manges øjne et symbol på en fri by, hvor alt er tilladt. Fri hash og fri seksualitet. Men sådan har det ikke altid været. Kom med på en queer-tur, hvor I berører historie og politik, fordomme og ligestilling samt stolthed og protester. Der indgår læringselementer som aktiv læring, personlig storytelling og ikke mindst at have det sjovt undervejs. I deltager også i en interaktiv quiz, hvor I opdager de skjulte gemme- og mødesteder for queers. Få bl.a. svarene på, hvad der skete, da to queer-aktivister protesterede ved The National Monument, om der virkelig findes unicorns på The Royal Palace, og hvordan det hemmelige alarmsystem så ud på queer-barer under 2. verdenskrig, når queers var nødt til at skjule sig for nazisterne. I bliver konfronteret med den historiske udvikling fra kriminalisering til frigørelse af minoriteter, får et helt nyt perspektiv på Amsterdam og det at være inkluderende over for andre.
Denne workshop og guidet tur kan kombineres med workshoppen ’Bagom Prostitution’ (med start fra Prostitution Information Center).


Fra-pris pr. gruppe 3.916,-
Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: