65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
Benns.Tours.ExpiredTours.PopUpText
65 65 65 63

Studierelevant foredrag med dansk journalist

Et spændende foredrag af Jesper Storgaard Jensen, der tidligere har arbejdet 10 år på den danske ambassade i Rom.
Jesper ernærer sig i dag som freelance journalist og holder foredrag om Italien og italienske forhold. Foredraget vil give jer et fascinerende indblik i landet og afholdes i Det Danske Institut i Rom.

Det vil samtidig give jer mulighed for at nærstudere et stykke dansk arkitektur, da Instituttet er tegnet af den danske arkitekt C.F. Møller, kendt for at have tegnet Århus Universitet.
Foredraget har en varighed af ca. 1 time og følgende emner berøres: Italiens aktuelle politiske og økonomiske situation - Fascisme i Italien og aktuelle fascistiske tendenser - De politiske spændinger i Italien -
Det ”nye” Italien, - hvor er landet på vej hen ?? - Kulturforskelle mellem Danmark og Italien - Religiøsitet og katolicisme i Italien.

Men Jesper er meget åben overfor andre emner/spørgsmål, så det vil være en god idé, at I forbereder evt. andre emner I kunne tænke jer at komme ind på.
Et lærerigt foredrag, især for de der rejser med økonomi, politik og samfundsforhold på programmet. Prisen er inklusiv foredrag og lokaleleje i Det Danske Institut.


Prisen er for foredrag inkl. lokaleleje.
Pris pr. gruppe 4.451,-
Klik her for tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: