65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

HI Chicago

+
+

HI Chicago har en rigtig god beliggenhed, og det er muligt at gå til mange seværdigheder. Det gælder bl.a. Field Museum, Shedd Aquarium og The Art Institute.
 
Vandrerhjemmet er et moderne vandrerhjem med mange faciliteter og services. Der er et stort loungeområde i forbindelse med receptionen i stueetagen og i forbindelse med loungen findes også en offentlig cafe. På første sal finder I køkkenet og morgenmadslokalet. Morgenmad er inkluderet (kontinental buffet) og består af morgenmadsprodukter, havregrød, æg, brød, muffins, bagels, juice, te og kaffe.
 
På vandrerhjemmet finder I også et par pool borde, bordtennis, et par computere, møderum samt automater med snacks og drikkevarer. Der er gratis Wi-Fi på værelserne og i alle fællesområder.
 
Værelserne består af 6-, 8-, og 10-sengs køjesengsværelser. 6- og 8- sengsværelserne har egne badeværelser mens der er badeværelse på gangen for dem der bor på 10-sengsværelserne.


Vandrerhjemmet har også nogle lejligheder, som hver har fire soveværelser med en bred underkøje og en normal overkøje. Hvert værelse har eget badeværelse. De fire værelser deler et køkken med komfur, køleskab og en lille fryser. Derudover findes der et opholdsrum i hver lejlighed – dog ikke med borde og stole til 12 personer, som er det maximale antal personer pr. lejlighed. Nogle af lejlighederne er endda forbundet med ”interne” døre”.

Læs mere om studieture til Chicago
Se alle vores studieture

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Chicago.

Skræddersyede studierejser til Chicago

Hej! Jeg kan hjælpe dig med at skræddersy jeres studietur til Chicago.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: