65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Skræddersyet studietur til Tyrkiet med fagligt indhold

En studietur til Tyrkiet er en faglig rejse til et fascinerende land på grænsen mellem Europa og Asien. Tyrkiet har en fantastisk historie, som kan opleves under en studierejse til Tyrkiet.

Forslag til studieture til Tyrkiet
Læs mere om studietur til Istanbul

Derfor skal I rejse på studietur til Tyrkiet
Dagens Tyrkiet er det sidste levn af det store osmanniske imperium, som var et særdeles magtfuldt imperium. Osmannerriget blev etableret i 1299 af de af mongolerne fordrevne muslimer fra Iran og Irak. Muslimerne var underledelse af Osman d. I. Muslimerne var blevet fordrevet fra Iran og Irak.

Osmannerriget var på sit højeste et enormt rige, der strakte sig fra Nordafrika til Asien med store dele af Europa underlagt. Osmannerne nåede langt op i Europa, helt til syd for Wien.

Osmannerriget begyndte i 1800-tallet af tabe indflydelse og omfang, og nåede sit endeligt efter 2. verdenskrig, hvor Osmannerne var på den tabende side. I 1920 underskrev sultanen freden i Sevres i Frankrig.

Ikke lang tid herefter blev den moderne tyrkiske stat født af Kemal Atatürk, der adskilte stat og religion og førte landet i en mere verdslig retning. Dette har varet indtil denne dag. De seneste år har Tyrkiet set en stigende religiøsitet i samfundet på grund af Erdogans styre.

Tyrkiet har længe været plaget af uro på grund af den kurdiske konflikt. Kurderen føler sig undertrykt i Tyrkiet og ønsker selvstændighed og egen stat og en forening af alle kurdere, som spreder sig over Tyrkiet, Irak, Irak og Syrien.

For få år siden var der en tilnærmelse mellem den tyrkiske stat og kurderne, udtrykt ved anerkendelsen af et kurdisk, politisk parti, der har fået ca. 10% af stemmerne ved tyrkiske valg. Desværre er dette stærkt på retur, og man kan forvente en opblussen af guerillakrigen.

Trods urolighederne er Tyrkiet et særdeles spændende land at besøge på en studietur.

Økonomisk set har Tyrkiet set vækst i mange år, men økonomien er stagneret eller på tilbagegang, primært drevet af langt færre turister på grund af landets uroligheder.

Tyrkiets førende erhverv har alle dage været landbruget, men de senere år har masseproduktion af elektronik og biler taget en større del af produktionen. Men Tyrkiet er dog stadig et af verdens største landbrugsproducenter og i øvrigt selvforsynende med landbrugsvarer.

Skræddersyet studietur til Tyrkiet

BENNS har arrangeret studieture til Tyrkiet i mere end 50 år, så vi ved præcist, hvad der kræves for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt. Jeres studierejse til Tyrkiet skræddersyes helt efter jeres behov og til en virkelig god pris, synes vil selv. Vi har PrisMatch på en studierejse til Tyrkiet af samme årsag.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Istanbul, som er landets store, kosmopolitiske by, hvor landets imponerende historie, kultur og økonomi er bedst forankret.

Læs mere om studietur til Istanbul.

Faglighed på studierejsen til Tyrkiet

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Tyrkiet indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Tyrkiet

Fra kr.
3.595,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Hvor Europa og Asien mødes
  • Fascinerende historie
  • Istanbul metropol
  • Masser af faglige besøg
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Tyrkiet

Vi søger efter rejser til dig...

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: