65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Hotel Kavka

+
+

Vandrerhjem inkl. morgemad

Kavka er et hyggeligt hotel med i alt 129 senge, beliggende på en bakketop i udkanten af den naturskønne by Mala Skala. Der er en smuk udsigt over området. 

Kavka er delt i to områder. Det ene er to etager, hvor der findes 60 sengepladser på værelser med private faciliteter og det andet er overetagen, som har fælles værelser med 43 køjesengepladser og delte faciliteter. 

Dette hostel byder bl.a. på stor spisesal, kiosk/bar samt fællesrum med mulighed for dart. Udenfor er der swimmingpool, stor terrasse, bålplads og grønne fællesarealer med bl.a. samt basketballbane.

I indkvarteres i enkle flersengsværelser uden bad/toilet. Der er bad/toilet på gangen. Husk at medbringe håndklæder. Morgenmaden serveres som buffet.

Aktiviteter: Orientering, trekking og bueskydning foregår i området nær hotellet. Klatring/rappelling, mountainbiking og kano/rafting er i gå afstand fra hostellet. 

Bemærk! Ved ankomst opkræves et sikkerhedsdepositum på EUR 165 for gruppen. Beløbet refunderes ved afrejse, såfremt ingen skader er sket på vandrerhjemmet.

Læs mere om Hotel Kavka.

Læs mere om aktivrejse til Cesky Raj
Se alle vores studieture

 

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Cesky Raj.

Skræddersyede aktivrejser til Cesky Raj

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres aktivrejse til Cesky Raj.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: