En studietur i tog er fantastisk, og rejseformen giver jer mulighed for masser af socialt samvær samt muligheden for faglige aktiviteter, mens I er på farten. Derudover er det herligt, at I samtidig kan sidde tilbagelænet og se de smukke landskaber suse forbi. Rejs som man har gjort det i århundreder, og oplev kulturen, naturen og jeres destination på helt nært hold.

Vi tilbyder studieture med tog til flere af vores mest populære destinationer i Europa heriblandt Berlin, Amsterdam og Prag, og vi tilføjer løbende nye destinationer! Vores rejsekonsulenter har forhandlet sig frem til nogle særdeles billige priser på studieture med tog, som sagtens kan konkurrere med både fly- og buspriser. Vi skræddersyer naturligvis rejsen helt efter jeres ønsker og behov, og I kan som altid ganske gratis anmode om et uforpligtende tilbud fra os.

På en studierejse med tog starter oplevelserne allerede på perronen, så lad os arrangere jeres næste studietur!

Kontakt os

Har lyst til at vide mere om mulighederne for en skolerejse med tog, eller ønsker I et uforpligtende tilbud på jeres næste studietur, så er I mere end velkomne til at kontakte en af vores dygtige rejsekonsulenter.

I kan enten ringe ind til os på tlf.: 65 65 65 63 eller send en mail til [email protected]. I kan også anmode om at få et gratis og helt uforpligtende tilbud via hjemmesiden.