65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Få et tilbud

TOC Hostel

+
+

Beliggende lige i midten af Madrid, finder I det yderst centrale og hippe TOC Hostel Madrid. Her har I kun 200 m til Puerta del Sol, hvor I også finder nærmeste metrostation, Sol. I området er der også flere busstoppesteder.

Vandrehjemmet kan bl.a. byde på en døgnåben reception, fælleskøkken, gratis Wi-Fi, fællesområde med poolbord, samt mulighed for bagageopbevaring.

I indlogeres i 6-8-mandsværelser, alle med eget bad og toilet. Værelserne fremstår pæne og er indrettet med smarte alkove-køjesenge, der alle rummer en stikkontakt pr. køje.

På værelserne er der desuden aircondition samt et skab pr. mand, med plads til en stor rygsæk. Håndklæder skal I selv medbringe, men sengelinned er inkluderet. Værelsesdøren åbnes med fingeraftryk.

Kontinental morgenmad er inkluderet i opholdet.

Bemærk! Såfremt fordelingen af eleverne ikke passer med antallet af senge i værelserne, vil der blive opkrævet tomsengstillæg.

Bemærk! Der opkræves et depositum på EURO 10 pr. person ved ankomst. Beløbet refunderes ved afrejse, såfremt ingen skader er sket på vandrehjemmet.