65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Skræddersyet studietur til Skotland med fagligt indhold

Tag på studietur til Skotland og få dette lands fantastiske historie helt ind under huden.

Forslag til studieture i Skotland
Læs mere om studieturen til Edinburgh
Læs mere om aktivrejsen til Lochgoilhead

Derfor skal I rejse på studietur til Skotland
Skotland er en del af Storbritannien og består udover det skotske fastland over 790 øer. Hovedstaden i Skotland er Edinburgh, som i dag er et af Europas største finansielle centre. Edinburgh er dog ikke Skotlands største by for det er Glasgow. Andre større byer er Aberdeen og Dundee.

Med sin historie, der går tusinder af år tilbage og med sin nutidige modernitet og finansielle betydning i dagens Europa er studierejse til Skotland og til især Edinburgh helt essentiel for enhver skole.

Skotterne kommer fra ikke fra Skotland, men er en indvandret gælisk stamme fra Irland. Heraf navnet Skotland, som optræder i annalerne for første gang i 900-tallet.
Romerne nåede aldrig Skotland men det gjorde Normannerne, der siden hen blev gift ind i det skotske kongehus. Senere i 1600-tallet kom unionen med England, der dog ikke gled smertefrit gennem årene.

I nyere tid har Skotland ikke altid været i øverste klasse mht. nationens økonomi, men de senere år er økonomien i fin vækst ikke mindst takket være Nordsø olie og gas.

Som nævnt er Skotland med Edinburgh et vigtigt finansielt centrum i Europa. Andre vigtige industrier er kemikalier, destillering (whisky især), brænderier (whisky især), fiskeri og turisme. Så tøv ikke med at tage på  en studierejse til Skotland – det betaler sig.

Skræddersyede studieture til Skotland

BENNS har gennem mere end 50 år arrangeret studieture til Skotland, så vi forstår bedre end nogen, hvad der skal til for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt. Vi kan skræddersy jeres studierejse til Skotland og til rigtig god pris, synes vil selv. Vi har PrisMatch på en studierejse til Skotland af samme årsag.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Edinburgh, men Glasgow er ligeledes ret interessant, så BENNS kan let skræddersy en studietur, hvor Glasgow indgår, alene eller sammen med Edinburgh.

Faglighed på Studierejsen til Skotland

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Skotland indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Se alle vores studieture

Aktiviteter i naturen på studieturen til Skotland?

Prøv vores aktivrejse til Lochgoilhead

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Skotland

Fra kr.
2.450,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Tusind-årig historie
  • Edinburghs finansielle centrum
  • Unik natur
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Skotland

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Skotland.

Skræddersyede studierejser til Skotland

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Skotland.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: