65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Skræddersyet studietur til Serbien med fagligt indhold

Planlæg en studietur til Serbien, og bliv klogere på et af Europas ældste lande. Bag det lidt brogede image, finder man en storslået fortid, fascinerende historie, bjergtagende naturoplevelser samt en varme og venlighed, man ikke finder andre steder. Fordelen ved en studierejse til Serbien er, at det er nemt at sammensætte en fantastisk studietur fyldt med faglige tilbud til priser, hvor alle kan være med. 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 63 eller klik på linket nedenfor for et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studietur til Serbien.

Klik her for tilbud


Forslag til en studietur til Serbien

Læs mere om studietur til Beograd.

Vi skræddersyer jeres studierejse til Serbien til jeres ønsker og behov.

Derfor skal I tage på studietur til Serbien

Serbiens konfliktfyldte historie i nyere tid, har betydet, at det lille land på Balkan ofte er en misforstået størrelse. Men Serbien er meget mere end krig og ødelæggelser, og har så meget godt at byde på, som blot venter på at blive opdaget. 

Ligesom mange af de øvrige Balkan-lande har Serbien gennem historien været en del af mange forskellige imperier og kulturer. Foruden at have været autonomt fyrstedømme fra midten af det 18. tallet til starten af 19. tallet, har Serbien gennem tiden bl.a. været en del af Romerriget, Det Byzantinske Rige, Det Osmanniske Rige, Østrig-Ungarn, Nazi-Tyskland og Jugoslavien - for til sidst at opnå status som en uafhængig republik i 2006. 

Som resultat, byder Serbien på en helt unik kulturarv, spændende historie samt en bred vifte af kulturelle og faglige tilbud, som er oplagte mål for en faglig studietur. 

På en studierejse til Serbien vil I overalt blive mødt af en utrolig venlighed og en generel munterhed - serbere er nemlig nogle af de gæstfrie mennesker, og de har en utrolig evne til hurtigt at få en til at føle sig velkommen.

Alt i alt har Serbien de perfekte rammer til både en faglig og social studietur. Så hvis I godt kunne tænke jer at opleve et fascinerende land med uendeligt meget at byde på til budget-venlige priser, så lad os arrangere en faglig studierejse til Serbien for jer. 

Skræddersyet studietur til Serbien

BENNS har gennem mere end 50 år arrangeret studieture, så vi forstår bedre end nogen, hvad der skal til for at gøre studieturen til en succes både fagligt og socialt. Vi kan skræddersy jeres studierejse til Serbien, så kontakt os og få mere information eller for at få et gratis, uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Serbien. 

Vi har i første omgang valgt at fokusere på en studietur til Beograd; Serbiens hovedstad og klart vigtigste by både i forhold til kultur, videnskab og uddannelse. 

Faglighed på jeres studierejse til Serbien

Indholdet på jeres studietur til Serbien skal naturligvis have et vist fagligt niveau, og BENNS har en lang liste af faglige studiebesøg i Serbien indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studieturen. 

Se alle vores studieture.

Klik på nedenstående link for at få et gratis, uforpligtende tilbud på jeres studietur til Serbien eller ring til os på tlf.: 65 65 65 63.

Klik her for tilbud

 

Fra kr.
3.338,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Stor historie skabt af fortidens imperier
  • Bjergrig natur
  • Stort udvalg af kulturelle tilbud
  • Varmt folkefærd med en enorm gæstfrihed
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Serbien

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Serbien.

Skræddersyede studierejser til Serbien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Serbien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: