65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Skræddersyet studietur til Polen med fagligt indhold


Polen har det der skal til for at honorere kravet om en fagligt indholdsrig studierejse, og på flere planer. Så uanset formål, historie, religion, samfundsfag, arkitektur og musik, så kan I være sikre på at en studietur til Polen aldrig går helt skævt.

Forslag til studietur i Polen
Læs mere om studietur til Krakow
Læs mere om studietur til Warszawa

Derfor skal I rejse på studietur til Polen
Warszawa er Polens hovedstad og blev hårdt ramt af 2. verdenskrig, så hårdt at mange af byens uvurderlige bygninger blev ødelagt. Efter krigen blev byen igen hovedstad i Polen, som den var det før krigen og centrum for Polens politik og økonomi.

Mange af de Warszawas historiske gader, bygninger og kirker blev nænsomt restaureret, samtidigt blev blandt andet Kulturpaladset bygget. I 1980 kom Warszawas gamle bydel på UNESCOs verdensarvsliste. Warszawa havde tidligere betegnelsen  "Det østlige Paris" og havde et levende kunstnerisk miljø. Berømte musikere som Chopins, videnskabsfolk som Maria Skłodowska-Curies, malere som Tamara de Lempickas og filmfolk Roman Polanskis liv og karriere er alle en del af Warszawas historie.

Krakow derimod så ikke den omfattende ødelæggelse som Warszawa under 2. verdenskrig og den gamle kongebys mange smukke bygninger helt tilbage fra 1100-tallet står i dag i al sin pragt. Især efter at byen kom på UNESCO verdensarv i 1978. Krakow er helt oplagt som et mål for en studietur til Polen på grund den fabelagtige historie, den smukke gamle bydel, de mange kirker (72 i alt) og også en velbevaret jødisk bydel.

BENNS har gennem mere end 50 år arrangeret studieture til Polen, så vi forstår bedre end nogen, hvad der skal til for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt.

Læs mere om studietur til Krakow
Læs mere om studietur til Warszawa

Faglighed på Studierejsen til Polen

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Polen indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vore faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Skræddersyede studieture til Polen

BENNS kan skræddersy en studierejse helt efter jeres behov, men vi har allerede lavet forslag til mere færdige studierejser til populære byer som Krakow og Warszawa.

Se alle vores studieture

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Polen

 

Fra kr.
1.575,-
Egen bus | 6 dage | 3 nætter
  • Fabelagtig historie
  • Krakows UNESCO arv
  • Warszawas gamle bydel
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Polen

Rejseekspert Louise kan skræddersy studieturen til Polen

Skræddersyede studierejser til Polen

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Polen.

Vis resultater for: