65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Skræddersyet studietur til Østrig med fagligt indhold - med bus eller fly

En studietur til Østrig er en rejse til et centraleuropæisk land, hvor der har boet mennesker i mere end 300.000 år. Ganske imponerende.

Forslag til studietur til Østrig
Læs mere om studieturen til Wien
Læs mere om vores aktivrejser til Salzburgerland

Derfor skal I rejse på studietur til Østrig
Østrig har altid været en ombejlet nation, og Kelterne var nogle af de første, der fandt landet interessant 400 år f.Kr. I år 962 blev landet en del af det tysk-romerske rige, og i 1867 blev kejserdømmet Østrig-Ungarn dannet. I 1914 blev 1. verdenskrig udløst af drabet på Østrig-Ungarns kronprins.

Østrig var på Tysklands side, men tabte, kejserdømmet blev opløst og Østrig fik selvstændighed. Østrig sluttede sig til Tyskland under 2. verdenskrig, hvilket heller ikke faldt helt heldigt ud.

Østrigs skæbne har således tit været relateret til Tysklands på godt og ondt, og deler på mange områder både skæbne og kultur med sin store nabo.

Østrigs lange historie vidner om storhed og fald, og rummer således masser af stof til en faglig studietur med masser af relevant indhold. En studietur til Østrig er klart at anbefale.

Wien er Østrigs hovedstad og har til alle tider være epi-centret for landets kulturelle, historiske og økonomiske udvikling. Det er her, at man finder de fantastiske vidnesbyrd om landets glorværdige fortid som kejserdømme, og også her at kulturlivet blomstrede indenfor kunst og især musik, Tænk bare på Mozart og Strauss. 

Nutidens store europæiske alliance, EU, er Østrig naturligt medlem af, og måske et af de lande, der har udnyttet mulighederne bedst. Landet har haft solid vækst, og BNP pr. indbygger er blandt de højeste i Europa.
Østrig er en driftig industrination med produktion indenfor maskin- og stålindustri, bilproduktion (f.eks. motorer og tilbehør), kemisk industri, møbelproduktion og til dels også elektro- og elektronikindustrien. Så masser af muligheder for faglige studiebesøg til studierejsen til Østrig.

Skræddersyede studieture til Østrig

BENNS har mere end 50 år erfaring i at arrangere studieture til Østrig, så vi er helt klar på, hvad der kræves for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt. Jeres studierejse til Østrig skræddersys helt efter jeres behov og til rigtig god pris, synes vil selv. Vi har PrisMatch på en studierejse til Østrig af samme årsag.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Wien, men da Wien ikke ligger langt fra Bratislava i Slovakiet kunne en studietur, hvor Wien og Bratislava kombineres være interessant. BENNS kan let skræddersy en studietur til andre byer i Østrig. Ring og hør nærmere om mulighederne

Læs mere om studietur til Wien.

Faglighed på studierejsen til Østrig

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Østrig indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Østrig

 

Fra kr.
2.950,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Kejserlig historie
  • Spændende industri til faglige besøg
  • Kombiner Wien med Bratislava
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Østrig

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Østrig.

Skræddersyede studierejser til Østrig

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Østrig.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: