65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Marokko

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer

 

Tag på en anderledes studietur til Marokko.

Forslag til studietur til Marokko: Læs mere om studietur til MarrakeshDerfor skal I rejse på studietur til Marokko

Marokko er et fascinerende land med en fantastisk historie, der lige fra oldtiden har set tilstedeværelsen af mange kulturer og lande sætte fødderne dybt i landets jord.
Fønikerne og Karthago havde handelsstationer langs kysten inden Romerne erobrede den nordlige del af de nuværende Marokko. Vandalerne fulgte efter Romerne og fra ca. 700 e. Kr. kom Kalifatet til og islamiseringen af befolkningen tog fart. Marokko blev aldrig en del af Osmannerriget, som et af de få nordafrikanske lande.

I slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet var Marokko en veritabel kampplads for de store europæiske kolonimagter, der alle ville have en del af landets og dets rigdomme. Dette endte dog med at det meste af Marokko blev fransk protektorat. Kun det nordligste del af Marokko kom under spansk herredømme.
Efter mange års uafhængighedskamp blev Marokko selvstændigt og et konstitutionelt kongedømme i 1957. Siden har fulgt mange interne kampe og uroligheder, der består den dag i dag.

Men alt i alt et meget spændende land med en varieret kultur og masser af muligheder for faglige oplevelser. Så en studietur til Marokko er så absolut at anbefale.

BENNS tilbyder umiddelbart studietur til Marrakesh, men andre byer som Casablanca, Fez og Tanger kunne være andre relevante studierejsemål.

BENNS har gennem mere end 50 år sendt i tusindvis af skoleklasser på en studietur til hele verden, herunder Marokko, så vi forstår bedre end nogen, hvad der skal til for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt.

 

Faglighed på studierejsen til Marokko

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS kan være behjælpelig med at etablere faglige besøg i Marokko. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studieturen.

 

Læs mere om studietur til Marrakesh

Se alle vores studieture

 

Fra kr.
5.598,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Fascinerende historie
  • Spændende byer
  • 1001 nats oplevelser
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Marokko

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Marokko.

Skræddersyede studierejser til Marokko

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Marokko.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: