65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Hotel Windsor

+
+

4-stjernet hotel inkl. morgenmad

Pænt hotel beliggende i udkanten af Sliema på en lille, stille vej. Indenfor kort gåafstand er der både shopping, strand og natteliv. I kan komme til Valletta via en kort sejltur eller hoppe på en af de offentlige busser, som f.eks. kan bringe jer til Mdina eller en af de andre bemærkelsesværdige steder på Malta.

Hotellet har 92 værelser, døgnåben reception, en stor lounge bar, buffetrestaurant og mødelokale, som også kan benyttes som opholdsrum om aftenen (skal aftales på forhånd). Derudover faciliteter såsom indendørs swimming pool, jacuzzi, sauna (mod tillæg) samt tagterrasse med pool og liggestole. Bemærk, at tagterrassen er åben fra maj til oktober. 

I indkvarteres i værelser med 3-4 senge og med bad/toilet, hårtørrer, TV, minibar og A/C (juli-september). Der er desuden altan på nogle af værelserne.

Bemærk! Der opkræves EUR 15 pr. pers. i depositum ved ankomsten til hotellet, som betales kontant. Depositum betales tilbage, såfremt der ingen skade er sket på hotellets inventar eller lign.

Læs mere om Hotel Windsor.

Læs mere om studieture til Malta
Se alle vores studieture

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Valletta.

Skræddersyede studierejser til Valletta

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Valletta.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: