65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Hotel Bella Vista

+
+

4-stjernet hotel inkl. morgenmad

Et godt turistklasse hotel beliggende i yderkanten af Qawra ved St. Paul’s Bay med i alt 157 værelser. I området er der butikker, restauranter og barer. Derudover er der sten- og sandstrand, vandsportsaktiviteter og den populære Qawra strandpromenade i nærheden.

Der er ca. 20-25 minutters gang til Bugibba Square i Qawra. Det tager ca. 20 - 30 min at komme til Sliema og Valletta med offentlig bus, der er et busstop ca. 3 min. gang fra hotellet. 

På hotellet er der døgnåben reception, Internet terminaler, mødelokale, lounge bar med et varieret udbud af underholdning, samt buffetrestaurant, hvor der kan tilkøbes frokost og aftensmad. Der er desuden indendørs og udendørs swimming pool, sauna, fitness samt tagterrasse med jacuzzi, bar og solsenge. Mulighed for WiFi mod betaling.

I indkvarteres i pæne 3-4 sengsværelser med bad/toilet, hårtørrer, balkon, loftsvifte, TV og mulighed for at leje sikkerhedsboks.

Bemærk! Der opkræves et depositum på EUR 25 pr. person ved ankomst til hotellet. Beløbet tilbagebetales ved afrejse, såfremt der ikke er forvoldt skade på hotellets inventar eller lignende.

Læs mere om Hotel Bella Vista.

Læs mere om studieture til Malta
Se alle vores studieture

Rejseekspert Stine kan skræddersy studieturen til Valletta

Skræddersyede studierejser til Valletta

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Valletta.

Vis resultater for: