65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Letland

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer

 

Tag på en studietur til Letland, og oplev et land, der har set utrolige omvæltninger gennem de sidste mange hundreder af år. Et fascinerende land med en stolt historie og kultur, som er perfekte rammer for en faglig studierejse til Letland.

Forslag til studietur til Letland: Læs mere om studietur til RigaDerfor skal I rejse på studietur til Letland

Letlands historie ligner til forveksling Estlands. Landet var selvstændigt indtil det 13. århundrede men blev herefter kastebold mellem datidens store nationer som Sverige, Tyskland, Polen og Litauen, indtil landet kom under zar-styret i Skt. Petersborg i 1721.

Tilhørsforholdet til Rusland under zar-styret var gunstigt for Letland og landets velstand steg betydeligt. Da zar-styret faldt blev Letland selvstændigt, hvilket varede indtil landet, sammen med Estland, blev overført til Sovjetunionen i 1939, som følge af samme ikke-angrebspagt mellem Tyskland og Sovjetunionen som Estland. Sjovt nok gik Litauen, som det tredje baltiske land, til Tyskland. Som alle ved forblev Letland under Sovjetunionen indtil 1991.

I den periode blev, i alle tre baltiske lande, nationalismen totalt knægtet, herunder blev en masse russere deporteret til de baltiske lande som balance mod nationalismen. Dette er til dato en udfordring i de baltiske lande.

Letland blev som Estland medlem af NATO og EU i 2004 men den økonomiske udvikling i landet har ikke helt levet op til målene, og økonomien er stadig meget stram.

Industrielt er det især skov- og byggeindustrien der er i vækst, og man ser en positiv udvikling i møbel- og tekstilindustrien. Fiskeriet er ligeledes et vigtigt erhverv, og mere end 2/3 af alle sild går til eksport.

 

Skræddersyede studieture til Letland

BENNS har arrangeret studieture til Letland i mange år, så vi ved præcist, hvad der kræves for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt. Jeres studierejse til Letland skræddersyes helt efter jeres ønsker og behov og til markedets måske skarpeste pris, synes vil selv. Vi har PrisMatch på en studierejse til Letland af samme årsag.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Riga, som er Letlands hovedstad og klart landets vigtigste by, historisk, kulturelt og økonomisk.

Læs mere om studietur til Riga

 

Faglighed på studierejsen til Letland

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Letland indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

 

Se alle vores studieture

 

Fra kr.
2.495,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Rigas historiske bydel
  • Fascinerende historie
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Letland

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Letland.

Skræddersyede studierejser til Letland

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Letland.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: