65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Kina

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer

 

Tag på studietur til Kina. Det store Rige i midten har fascineret resten af verden i tusinder af år, og riget har været ombejlet af mange andre nationer på grund af landets rigdom på alle dimensioner. Tænk bare på Marco Polos eventyrlige rejser til det store rige og på de utrolige fortællinger om kejserens guddommelige status, som har været med til at skabe en mystisk og aura omkring kæmperiget.

Forslag til studieture i Kina
Læs mere om studietur til Beijing
Læs mere om studietur til Shanghai

Derfor skal I rejse på studietur til Kina
Kina er et enormt rige og byder i samme ånd på enorme oplevelser og muligheder for den villige. En studierejse til Kina er en rejse gennem tusinder af år med vekslende kejserdynastier helt frem til vor tid med kejserens fald og kommunismens fremmarch og etablering som Kinas moderne et-partisystem.

En historie der rummer alverdens kontraster og magtkampe dels internt i Kina og dels i forhold til omverdenen, især europæerne.

Dette mægtige land vil atid være et særdeles interessant rejsemål for en studierejse.

Her vil I møde en fantastisk kultur, utrolige byer, vildt mange mennesker og cykler og en byudvikling, som overgår alt andet, man har set tidligere. Flere store byer er nærmest ved at smelte sammen til mega-metropoler på mange, mange millioner indbyggere.

Kina har ALT hvad der skal til for at honorere kravet om en fagligt indholdsrig studierejse, og på flere planer. Så uanset formål, historie, religion, samfundsfag, arkitektur, så kan I være sikre på at en studietur til Kina aldrig går helt skævt.

BENNS kan skræddersy en studierejse helt efter jeres behov, men vi har allerede lavet forslag til mere færdige studierejser til de mere populære byer. Beijing, som landets hovedstad og med de unikke attraktioner som Den Store Mur og Den Forbudte By kommer man ikke udenom, men megabyen Shanghai med sin ypperlige modernitet er bestemt også en overvejelse værd, når I skal beslutte hvor studieturen til Kina skal gå hen mere specifikt.

BENNS har gennem mere end 50 år arrangeret studieture til Kina, så vi forstår bedre end nogen, hvad der skal til for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt.

Læs mere om studietur til Beijing
Læs mere om studietur til Shanghai

Faglighed på Studierejsen til Kina

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Kina indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vore faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Kina

Fra kr.
4.898,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Fantastisk historie
  • Unik kultur
  • Masser af mulighed for faglighed
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Kina

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Kina.

Skræddersyede studierejser til Kina

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Kina.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: