65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Generator Hostel

+
+

Vandrerhjem inkl. morgenmad

The Generator i Dublin er et stort, godt hostel, beliggende i et beboelsesområde nord for Liffy floden. Vandrerhjemmet ligger lige ved siden af Jameson Whisky Distillery.

I vandrerhjemmets store reception er der mulighed for at købe mindre småretter, hot dogs, pizza og drikkevarer. Generator har mange rigtig flotte og store fælles områder med bland andet poolbord, sofa grupper, bar med et lille dansegulv hvor de jævnligt har live musik.

Områderne er lavet i rigtig flot og moderne stil. og der er mulighed for at lukke noget af det af, hvis gruppen har behov for at kunne samles. Mulighed for WIFI i fællesområderne.

Der forefindes desuden fælles lokale og mødelokaler i kælderen med lærred og projektor, som også bruges til at vise film. I kælderen finder i også skabe med elektronisk kode, som man kan benytte under opholdet mod betaling. Man kan benytte køkkenfaciliteterne, men der skal bookes tid i forvejen.

I indkvarteres i enkle og pæne 04 – 08 sengsværelser med køjesenge, som har en boks under til opbevaring. Værelserne er med bad og toilet. Sengelinned er inkluderet, men I skal medbringe håndklæder. Der forefindes et mindre antal værelser, som er handicapvenlige.

Et rigtigt pænt hostel som især er egnet til ungdomsgrupperne som ønsker der sker noget på stedet.

Læs mere om Generator Hostel.

Læs mere om studieture til Dublin
Se alle vores studieture

Hej! Jeg kan hælpe med at skræddersy jeres studietur til Dublin.

Skræddersyede studierejser til Dublin

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Dublin.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: