65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Indien

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


Tag på studietur til Indien og få en faglig oplevelse ud over det vanlige. Indien er et af verdens mest folkerige nationer og også et af de mest farverige. At landet samtidig byder på mere end 5000 år fascinerende historie, gør kun en studierejse til Indien endnu mere oplagt.

Skal man på en studietur til Indien, er det næsten mere et fravalg end et tilvalg når man skal se på, hvad studieturen skal indeholde af fagligt. Indien byder nemlig på masser af kultur, natur, historie og sågar vilde dyr. Tænk bare på steder som Agra med Taj Mahal, Jaipur, Udaipur, Varanasi, Ranthambore nationalpark med vilde tigre og ikke mindst landets største by, Mumbai.

Skræddersyede studieture til Indien

BENNS har arrangeret studieture i mere end 50 år, så vi ved præcist, hvad der kræves for at gøre studierejsen til Indien til en succes på alle planer, fagligt som socialt. Jeres studierejse til Indien skræddersyes helt efter jeres behov og til en virkelig god pris, synes vil selv.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Mumbai, som er landets store, kosmopolitiske by, hvor landets imponerende historie, kultur og økonomi er bedst forankret.

Faglighed på studierejsen til Indien

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Indien indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Indien

Find jeres ekskursioner i Indien

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hælpe med at skræddersy jeres studietur til Indien.

Skræddersyede studierejser til Indien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Indien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: