65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10-14. Fredag kl. 09-13
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Bæredygtige Berlin på cykel

Berlin har en ambition om at blive CO2-neutral i 2050. Hvad indebærer det? Og hvorfor er det vigtigt, at byer som Berlin sætter disse mål, når vi ser på klimaforandringer? Det er bare nogle af de spørgsmål, som I får besvaret på denne vidunderlige cykeltur rundt i Berlin.
Her ser I både nye områder i Berlin og oplever, hvordan en storby, som Berlin, arbejder med at nedbringe klimaaftrykket. Alt sammen for at nå målene i klimaaftalen fra Paris. Det kræver indsatser fra både forbundsregeringen og lokalt, men også fra virksomheder, institutioner og enkeltpersoner, der går foran for at gøre en forskel.
På denne cykeltur hører I om en række initiativer, som enten er i gang, eller som er på vej. Tilsammen vil de være med til at påvirke det klimaftryk, som byen sætter. Tiltagene er med til at gøre byen endnu mere attraktiv for berlinerne og for os som besøger den.
I vil møde spændende eksempler på, hvordan Berlin udvikler sig i en mere bæredygtig retning bl.a. med anlæggelse af infrastruktur, der tilgodeser cykler, helt unikke parker, grøn energi og elektrificering af transportsektoren. I kan også glæde jer til at opleve bæredygtig byudvikling og helt utrolige grønne områder – og så får I lov til at cykle på en landingsbane!


Prisen er inkl. cykelleje, hjelm og guide til turen.
Fra-pris pr. person 290,- Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: