65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Oplev Paris’ ‘Lille Afrika’ – Story Trail

Paris er andet end Gucci og high-end mode. På denne tur oplever i Gulddråbe-kvarteret og har fokus på de mindre polerede steder, som vi normalt ikke ser som turister. Her venter jer en spændende 3-timers guidet Story Trail-tur - en ny form for byvandring, hvor I skal samarbejde, konkurrere og supplere hinanden.
La Goutte d’Or ligger i den 18. arrondissement i det nordøstlige Paris - ikke langt fra Sacré Coeur. Her er ca. halvdelen af beboerne indvandrere fra Maghreb (Nordvestafrika). Turen har fokus på at vise nogle andre og mere skæve sider af Paris med fokus på etniske minoriteter, som har været med til at forme det Paris, vi kender i dag. I vil opleve et levende, urbant miljø med afrikanske restauranter, frisører og modeskabere, der har bragt Sapekulturen fra Congo til Paris med elegante jakkesæt og slips i lystige farver. Men I møder også halalslagtere, afrokosmetikbutikker, kulørte Wax-klæder, yams, maniok og frosne tropefisk. På næste gadehjørne venter diskrete gadehandlere med eksotiske grøntsager på en omvendt papkasse, falske Louis Vuitton-tasker og smuglercigaretter. I hører om det ambitiøse byfornyelsesprogram – der erstatter kvarterets uhumske lejeboliger med moderne almenboliger, kulturcentre og sociale eksperimenter bl.a. en modeskaber, der forvandler aflagte strømper til dametøj, og en moské, der byder på en café med myntete og solskinsmad. Men ændrer byfornyelsen på kvarterets sammensætning og dermed den kultur, som giver områdets dets karakter og liv i dag? Måske er det en rigtig god idé at besøge denne oase før den bliver et fatamorgana.
På en Story Trail er I mere aktive end på en almindelig guidet tur og kan selv sætter jeres eget præg på turen. Det sker samtidig med, at I er i sikre hænder og sammen med den stedkendte guide. Guiden instruerer jer og sætter turen i gang, hjælper med det store overblik undervejs og samler trådene til sidst.Fra-pris pr. gruppe 2.903,-
Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: