65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Vingårdsbesøg incl. frokost

Vingården er beliggende i den charmerende middelalderlandsby Torre in Pietra tæt på tårnet, hvorfra vingården har fået sit navn.
I det her område har der været vinmarker siden 1600-tallet. Vinmarkerne er placeret på bakker af tuf og klipper og ligger inden for Roma DOC-området.
Vingården har over 150 hektar jord, hvoraf 52 hektar er vinmarker, 8 hektar er olivenlunde og 80 hektar der er dedikeret til agerjord.
Vinmarkerne er placeret ca. 50 meter over havets overflade. Det milde blæsende klima, som er der, beskytter druerne mod skimmelsvamp og sygdomme og sikrer derfor druerne en fremragende kvalitet.
Stedet dyrker kun vin fra egen produktion. Vine som laves her er i rødvine Sangioves, Montepulciano, Cesanese, Syrah og Merlot, mens de hvide sorter er Vermentino, Fiano, Chardonnay, Malvasia Puntinata, og Trebbiano.
Vingården, som den ser ud i dag, blev renoveret i 1999. Stedet ledes af Christian, som er dansk/italiensk med mange års erfaring i dyrkning af vin.
Siden begyndelsen af år 2000 er de gået over til økologisk dyrkning af deres druer. Det betyder at de ikke ændrer vinens organoleptiske struktur (dvs. ikke ændre dens smag, lugt eller farve) og får fordelene i form af kvalitet for den vin, de producerer. Vinen dyrkes uden brug af genetiske organismer eller kemiske tilsætningsstoffer og de forpligter sig til at begrænse brugen af svolvdioxid så meget som muligt.
Gruppen får en rundvisning på dansk på stedet og ser hvordan man laver vinen fra druen til den kommer på flasken.
Efter rundvisningen bliver der serveret en frokost bestående af følgende:
Forret med brød og pølser, pastaret, dessert incl. Vand


Bus max 24 personer: DKK 5812
Bus max 36 personer: DKK 6330
Bus max 54 personer: DKK 6670
Fra-pris pr. person 407,- Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: