65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Sazava adventure day (heldagstur)

Floden Sazava i Tjekkiet ligger omgivet af meget smuk natur med bl.a. nogle imponerende klippeformationer. Floden ligger blot 30 km fra Prag. Turen fra Prag til Sazava er en oplevelse i sig selv. Den foregår som en togtur ad en historisk rute fra 1895. Det er en ganske anderledes togtur med gamle lokomotiver, der kører gennem et utroligt naturterræn, gennem bjergtunneller og over høje broer.

OBS! Har men lejet egen bus på studieturen til Prag, kan man naturligvis bruge denne til at komme til Sazava. Men I bør unde jer den smukke togtur.

Sazava er kendt for sine gode muligheder for kanoture, og det er netop en kanooplevelse, der venter her. Efter en kort gåtur er I fremme ved stedet, hvor kanoturen begynder. Inden kanosejladsen påbegyndes får I en instruktion om teknik, sikkerhed mv. På første halvdel af turen ned ad floden er der masser af muligheder for at kunne stoppe op og evt. besøge mindre landsbyer eller nyde det gode vejr ved flodbredden. På anden halvdel af turen er der ikke samme muligheder, og sejladsen foregår så til gengæld i smuk natur.

Ifm. kanosejladsen kan I vælge mellem en af følgende 3 aktiviteter:
1. Klatring (på klipper)
2. Skydning med bue og slangebøsse
2. Skattejagt

OBS! I må ikke padle barfodet, så sko SKAL anvendes her. Skoene skal kunne tåle at blive våde. Medbring også skiftetøj evt. ekstra sko.
Der er inkluderet en frokostpakke under alle tre aktiviteter.Prisen er pr person i grupper á 41-60 personer med egen bus.Fra-pris pr. person 355,- Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: