65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63

Boyne Valley Tour - heldagstur

Turen fokuserer på området nord for Dublin, hvor I kommer forbi både Hill of Tara og Drogheda, hvis navne er kendt fra ”Borte med Blæsten” og ”Tornfuglene”.

Hill of Tara: Hill of Tara var samlingspunktet for kultur og religion i oldtidens Irland og var det dominerende kongerige i Irland helt frem til 1500 tallet, men indflydelsen blev mindre, efterhånden som kristendommen blev mere udbredt. Hill of Tara er i dag stadig et magtfuldt symbol på Irlands enhed. På toppen af bakken står en moderne statue af St. Patrick samt en søjleformet sten, der angiveligt blev brugt ved kroningen af tidligere tiders konger.

Drogheda: Drogheda er en havneby, der stammer tilbage fra vikinge- og normannertiden. Oliver Cromwell, der er engelsk krigsforstander, forbandes her stadig. I 1649 kom han til Irland og indtog byen, hvor han slog ca. 2000 af byens indbyggere ihjel.
I Drogheda kan man opleve St. Laurence Gate, der er en af de mest velbevarede byporte i Irland, samt flere ruiner af middelalderlige kirker.

I kører retur til Dublin langs kystvejen.
Bemærk at det er vigtigt at bestille entré til f.eks. Newgrange og Knowth hjemmefra, da det ellers ikke er muligt at garantere et besøg på den ønskede dag.
Der er udelukkende adgang gennem deres Visitors Centre.
Pris pr. person 281,- Klik her for tilbud
Vis resultater for: