65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Zakopane

100 km sydvest for Krakow ligger Zakopane. En fornem by beliggende ca. 1000 moh i et smukt naturområde ved foden af Tatrabjergene.
Området modtager hvert år godt to millioner gæster netop på grund af den exceptionelle natur samt de gode skimuligheder om vinteren.
I Zakopane holder man gamle højlandstraditioner i live, så her møder man gamle, smukke træhuse, boder i gaderne og marked.
Man kommer nemt i kontakt med lokalbefolkningen, når de står og vil sælge deres fåreskind, uldtrøjer, røgede ost og mange andre lokale varer.
Byens gamle sognekirke, hovedgaden og det lokale marked er blandt de ting, som jeres engelsktalende guide først og fremmest vil vise jer.
I kan på egen hånd tage kabelbanen op til toppen af Gublówka bjerget. Herfra er der en fantastisk udsigt.
Jeres guide møder jer ved hotellet i Krakow og følger med i bussen til Zakopane. Undervejs fortælles om Krakow og Zakopane.
Bemærk! Ønsker I at vandre i bjergene, kræver det en særlig tilladelse først, fordi området er nationalpark. Den tilladelse skal indhentes senest 3 måneder før.


Prisen er pr. person for kabelbane.

Pris for engelsktalende guide 1.260,00 DKK.

Busleje ved max 29 personer 3.100,00 DKK.
Busleje ved max 49 personer 3.680,00 DKK.

Der er begrænsninger i turistbussers kørsel i den centrale del af Krakow. Det kan betyde, at I måske ikke kan køres helt til og fra jeres logi. Ved bestilling af turen informeres nærmere.
Fra-pris pr. person 103,- Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: