65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Wicklow Mountains - heldagstur

Syd for Dublin ligger Wicklow Mountains. Området består af granitklipper og moseområder, som kaldes ”boglands”.
Et flertal af bjergene er skuret ned af is og ælde, så de i højere grad ligner bakker. Dog har Istiden skabt stejle slugter, hvor der nu er floder og søer, som tilsammen giver et fantastisk og til tider barskt landskab.
Såfremt i har en guide med på turen, kan I f.eks. høre om tørvets store betydning, militæret og ”old military road”. Derudover kan i høre sjove anekdoter fra filmoptagelser i området.
Ca. 20 km. syd for Dublin ligger det naturskønne ”Powerscourt House & Gardens”, hvor I bl.a. finder en af verdens flotteste haver, som indeholder 200 kunstigt anlagte søer, adskillige terrasser og mere end 200 forskellige slags buske og træer.
Herfra kører I sydpå gennem Wicklow Gap til det absolutte højdepunkt på turen, Glendalough, som ligger helt fantastisk smukt i en af de mest vilde og dramatiske dele af Wicklow Mountains.
De første munke byggede en klosterby her, og for irerne er stedet nærmest national helligdom. Her får i mulighed for at gå gennem noget af landskabet op til en eller begge søer og opleve de enestående omgivelser.
Glendalough er domineret af det flotte rundtårn, der skulle beskytte beboerne og deres guldskatte fra væbnede bander og ikke mindst vikingerne, da de hærgede Irland.
Man kan også besøge ”Glendalogh Visitors Centre”, hvor man bliver klogere på området og historien bag. I kører uden stop langs kysten tilbage til Dublin.
Såfremt I ønsker en anden rute gennem Wicklow er der også mulighed for det.
Guide og entreer er ikke obligatorisk, men kan tilkøbes.


Prisen er inkl. bus og engelsktalende guide.

Mod et tillæg er der desuden mulighed for at besøge Glendalough Visitor Ventre og/eller Powerscourt House & Gardens, som er en af verdens flotteste haver, prydet med 200 kunstigt anlagte søer, utallige terrasser og over 200 forskellige slags buske og træer.

I har også mulighed for selv at sammensætte jeres heldagstur.
Reservationsgebyr vil forekomme.
Fra-pris pr. person 402,- Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: