65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Argolis

Den Argoliske Halvø er et paradis for alle, der holder af arkæologi. Regionen var det mykenske imperiums magtcentrum fra 1600 til 1200 f.Kr.
Turen kræver en hel dag og vi foreslår følgende program: Start dagen med at gøre stop ved Korinther-Kanalen, der forkorter søvejen fra Patras til Piræus med ca. 200 sømil.
Korinter-kanalen er 6,3 km lang, 25 m bred ved landlinjen og 8 m dyb. Den 6 km brede landtange, Isthmus, er Peloponnes eneste forbindelse til fastlandet.
Besøg herefter Ancient Korinth, som var en af oldtidens betydeligste handels- og kulturcentre, med handel af aromaer, olie og vin til hele verden.
Tag derefter videre til Mykene og besøg det berømte ruinområde, beliggende mellem de to bjerge; Agios Ilias og Zara.
Udgravningerne i Mykene blev indledt i 1874 og gravfundene er opdelt efter storhedstiden. Besøg her bl.a. Kong Agamemnons grav og Mykenes ”Akropolis” med Løveporten.
Fra ruinområdets top er der en smuk udsigt ud over bjergene. Efter besøget kan I spise frokost i Náfplion, der ligger ved Den Argoliske Bugt med udsigt til Arkadiens bjerge.
Náfplion var Grækenlands første hovedstad og her kan man også se den gamle, venezianske fæstning Burtzi. Náfplion er en meget charmerende by, omgivet af en smuk natur.
Gå ikke glip af udsigten fra havnen - den er absolut formidabel. Slut dagen af i Epídavros, der ligger 30 km fra Náfplion mellem De Argoliske Bjerge.
Epídavros var antikkens luksus-kursted. De lokale præster forstod at kombinere det milde klima mellem de skovklædte bjerge, med psykoterapi og medicinsk behandling.
Også Epidavros velbevarede teater, opført ca. 400 år f.Kr. med plads til 14.000 tilskuere, indgik i helbredelsen. Ved at betragte tragedierne, opnåede patienterne nemlig sjælelig renselse.
Det gamle teater i Epídavros er en fantastisk oplevelse, og det er meget berømt for sin utrolige akustik.
Man forbløffes ved synet af det store bygningsværk, som er så intelligent udtænkt, at akustikken er helt perfekt – og det uden brug af moderne tekniske hjælpemidler overhovedet.
Teatret ligger under åben himmel med udsigt til bjergene, og en koncert her ville være en utrolig smuk oplevelse. Afgang fra jeres hotel er ca. kl. 07.30. Retur ved hotellet ca. kl. 18.30.


Prisen er for en engelsktalende guide.
Fra-pris pr. gruppe 2.042,-
Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: