65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Bank of England Museum

I en af Bank of Englands bygninger finder man Bank of England Museum, der viser bankens historie, som går helt tilbage til grundlæggelsen i 1694.
På museet får I en spændende introduktion til pengehistorien i London og England. I kommer helt tæt på mønter, sedler og guldbarrer og får et godt indblik i, hvordan der bliver handlet på børsen.
Under besøget kan I få en præsentation af forskellige områder af Bank of Englands arbejde, men der skal i så fald bestilles tid i forvejen.

Herunder er 3 eksempler:
Generel introduktion: En generel præsentation, der gennemgår Bank of Englands historie, fra grundlæggelsen og frem til nu. Den indeholder også, hvilken rolle banken spiller i dag, samt hvad de mere generelt beskæftiger sig med.
Det er muligt at stille spørgsmål under præsentationen. Denne er særligt egnet for personer med en generel interesse i Bank of England.
Varighed 1 time.

Made of Money: En film der omhandler, hvad den overordnede samfundsøkonomi har af betydning for almindelige mennesker.
Filmen er målrettet aldersgruppen 14-16 årige, og er lavet så unge i dag kan forstå, hvad samfundsøkonomien egentlig betyder for dem, og hvilken påvirkning det har på deres hverdag.
Det forklares på en nem og ligetil facon, og med eksempler eleverne kan relatere til i hverdagen. Derefter er der mulighed for at stille spørgsmål.
Varighed 1 time.

Keeping on an even keel: En kort film der ved hjælp af metaforer og animation forklarer bankens rolle og ansvar på en underholdende og fantasifuld måde.
Filmen er delt op i 7 mindre dele, der giver en simpel guide til bankens rolle i pengepolitik og deres finansielle stabilitet.
De forklarer derudover, hvad en lav inflation og et sikkert, stabilt finansielt system har af betydning for den britiske økonomi, og hvorledes banken bidrager til at opnå dette.
Præsentationen er henvendt til studerende med interesse for økonomi.
De studerende skal have et relativt højt niveau i engelsk, da der forventes en aktiv deltagelse til den afsluttende spørgerunde.

BEMÆRK: Der er på alle præsentationer afsat tid til afsluttende spørgsmål. Hvis I her ønsker et bestemt emne uddybet, er det muligt, pr. forespørgsel, at få arrangeret på forhånd.


Reservationsgebyr vil forekomme.
Fra-pris pr. gruppe 1,-
Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: